19 / 04 / 2024

Aydın'a 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı!

Aydın'a 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı,, 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde il genelinde 300 kilometre yolu Aydınlıların hizmetine sundu.



Başkan Çerçioğlu, “2016 yılında bu yıl yaptığımızın en az iki katını vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getireceğiz” dedi.

Didim’den , Buharkent’e kadar tüm ilçelerde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Aydınlıların hak ettiği karayollarındaki ulaşım konforunu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyorlar. 2015 yılının 9 aylık döneminde 378 bin metrekare sıcak asfalt yol yapılırken, 73 bin metrekare doğu gurubu beton parke , 84 bin metrekare batı gurubu beton parke, 1 Milyon 605 bin metrekare asfalt kaplama yol ve 53 bin metrekare beton parke döşeme tamiratı gerçekleştirildi.

İlk etapta Didim ve Kuşadası gibi yaz turizminin yoğun yaşandığı ilçelerde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını şu an il geneline yaydığın açıkladı.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelindeki çalışmaların 2016 yılında çok daha büyüyerek devam edeceğini kaydederek, “Yaptıklarımızı yeterli bulup durmadık. Kesinliklede durmayacağız. Büyükşehir Belediyemiz sorumluluk alanı içerisindeki bütün yollarımızı hemşehrilerimizin hak ettiği şekilde kaliteli bir hale getireceğiz. 2016 yılında bu yıl yaptığımızın en az iki katını vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getireceğiz.” İfadelerine yer verdi.


Hürriyet


Geri Dön