26 / 04 / 2024

Aydın Ateş: Hayat Plaza'yı 2012 sonunda bitireceğiz!

 Aydın Ateş: Hayat Plaza'yı 2012 sonunda bitireceğiz!







Meslek hayatında 23 yılı geride bırakan Gestaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ATEŞ, ana faaliyet alanı inşaat olan ve 1974’te kurulan Gestaş inşaat A.Ş.’nin, ‘38 yıllık faaliyetimiz boyunca tüm çalışmalarımızda bize ışık tutan ana hedefimiz; kaliteyi prensip edinmiş çalışma anlayışımız, sürekli gelir ve istihdam yaratarak, ülkemizin, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın isteklerini maksimum seviyelere yükselterek büyüyen Gestaş İnşaat A.Ş.’nin güvenilir bir marka olması için çalışmalarımızı sürdürmemizdir’ dedi.


Amaçlarının faaliyet gösterdikleri alanlarda bugüne kadar kazanmış oldukları deneyim ve bilgi birikimini geleceğe taşımak olduğunu belirten Ateş, ‘Bunun için ana ilkemiz hep daha iyi bir gelecek için çalışmak, hep daha iyiye ve güzele doğru emin adımlarla ilerlemektir, inşaat sektöründe araştırmadan tasarıma, projeden uygulama aşamalarına kadar tüm inşaat evrelerinde komple hizmet üretmekteyiz. Kaliteden taviz vermeyen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, dürüst ve saygılı ilişkiler kuran ve bunun devamını sağlamaya çalışan bir anlayış içerisindeyiz. Diğer şirketlerimiz de aynı anlayışla; tecrübeli kadrolarıyla topluma katkı sağlayan işletmeler olarak var olmaya devam etmektedir dedi.


Gestaş İnşaat’ın bitirdiği projeler arasında  TOKİ  Eryaman 2286 konut inşaatı, MTA Türkiye Sondaj Karot Bilgi Bankası, MSB’ ye yapılan lojman ve idari binalar, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Binası, Türk Metal Sendikasına yapılan şimdiki adıyla Büyük Anadolu Oteli olarak faaliyet gösteren kompleks, Bayındırlık ve İskan Bakanlığına yapılan çeşitli illerde yurtlar, oteller, hastaneler, Adalet Bakanlığı Sosyal Tesisleri ve Adli Yargı Binaları yer alıyor.


Devam eden projeleri arasından Hayat Sebla Evleri projesi; 155.000m2 inşaat alanı olan, toplam 41.000 m2’lik alana kurulu ve her biri 29 katlı 5 bloktan oluşan projede 2 blok Aralık 2008’ de, diğer ikisi 2011 yılında tamamlanarak oturum başlamış, 5.bloğun bitim tarihi olarak 2013 hedeflenmiştir.


Aydın Ateş, diğer bir taraftan Hayat Plaza adını verdikleri bir diğer proje ile Konya yoluna cepheli ticaret merkezi olan projeyi de 2012 yıl sonuna bitirmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Ateş aynı zamanda devam eden projeleri için ‘Adapazarı 400 yataklı devlet hastanesi geçtiğimiz ay tamamlanarak idarenin hizmetine sunulmuştur. Ordu Ünye 300 yataklı Devlet hastanesi bu yıl sonunda bitirilerek idarenin hizmetine sunulacaktır. Gümrük Bakanlığı Hizmet Binası inşaatı geçici kabul işlemleri devam etmektedir. Gaziantep Sinpaş projemiz lüks konut projesi olup 2013 yılında bitirilmesi planlanmakta, İstanbul Sultangazi 600 yataklı hastane projemiz başlangıç aşamasındadır’ dedi.


Diğer sektörlerde de Türkiye için çalışıp üretmeye devam ettiklerini belirten Ateş, dekorasyon sektöründe Hedeko Sofa, tarım ve seracılık alanında Gestar, inşaat malzemeleri alanında Asena Yapı ile varlıklarını büyüttüklerini ifade etti.


Gelecek hedeflerini de konuştuğumuz Ateş, ‘Ülkemizin dört bir yanında birçok yapıya gururla imza atarak sektörde önemli yer edinen Gestaş inşaat projelerine yalnızca birer inşaat projesi mantığıyla yaklaşmıyoruz. Kendi içinde daha çağdaş, daha yaşanılası mekanlar üretme yarışındayız. Yalnız bugün için değil, Türkiye’nin daha güvenli aydınlık geleceğini inşa etmek için sosyal sorumluluklarımızı da üstleniyoruz. Katılımcı, çoğulcu, paylaşımcı bir yönetim anlayışını benimsediğimiz gibi, genç kadrolara yer verme isteğiyle istihdam sağlıyor, stajyerleri önemsiyor ve onlara içimizde yer veriyoruz’ dedi. 



Forbes




Geri Dön