25 / 04 / 2024

Aydın Çine Sosyal ve Spor Tesisleri açıldı!

Aydın Çine Sosyal ve Spor Tesisleri açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.



Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine’de 9 ayda Çine Spor ve Sosyal Tesis projesini tamamladı. Bir Milyon 100 Bin TL ihale bedeliyle 15 Bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalarla Çine’ye bir adet yüzme havuzu, 700 metrelik yürüyüş yolu, oyun alanları, fitnes grubu, kafeterya, 50 araçlık otopark, basketbol sahası, dinlenme alanları kazandırıldı.

Açılış töreninde konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, seçimlerden önce verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini söyledi. Seçimlerden önce vatandaştan aldıkları destek sözünü vatandaşın yerine getirdiğini dile getirip şimdi söz tutma sırasının kendilerine geldiğini hatırlatan Başkan Dinçer, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız uyumlu çalışmalar neticesinde Çine’ye daha birçok hizmet kazandıracağız inşallah. 2016 yılını açılış yılı ilan ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na Çineliler adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Çerçioğlu, " 17 ilçede bu tip tesislerimizi açmaya devam ediyoruz. Neden yapıyoruz biliyormusunuz. Benim için en önemlisi çocuklarımız onlar gelsinler bu tesislerde spor yapsınlar. Spor yapmak demek kötü alışkanlıklardan uzak durmak demek. Onun için buradan annelere sesleniyorum; çocuklarınızı gönderin gelsinler buralarda gönüllerince eğlensinler, yüzsünler koşsunlar" şeklinde konuştu.


SPOR YAPTI, ÇOCUKLARI SALLADI

Törende konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesini kesen Özlem Çerçioğlu, tesisi gezdi. Yüzme havuzunu inceleyen Başkan Çerçioğlu, fitnesgrubunda bayanlarla spor yapıp salıncaktaki çocukları salladı. Tören sonunda Başkan Çerçioğlu açılışa katılanlara pilav üstü tavuk ikram etti.



Hürriyet


Geri Dön