16 / 04 / 2024

Aydın Devlet Hastanesi'nde 1 yıllığı 479 bin 432 TL'ye kiralık kantin!

Aydın Devlet Hastanesi'nde 1 yıllığı 479 bin 432 TL'ye kiralık kantin!

Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu; Aydın Devlet Hastanesi'ndeki kantini 2 yıllığına 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da kiraya veriyor. Kantinin 1 yıllık kira bedeli 479 bin 432 TL olarak belirlendi.




Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu; Aydın Devlet Hastanesi'ndeki kantini 2 yıllığına kiraya veriyor. 1 yıllık kira bedeli 479 bin 432 TL olan kantinin ihalesi; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Konferans Salonu'nda yapılacak.



İHALE İLANI:


KAFETERYA KİRALAMA - Evrak No: 13085


&t SAĞLIK BAKANLIĞI


TÜRKİYE KAMU HASTANELER KURUMU


Aydın İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği


Aydın Devlet Hastanesi


İLAN


Mülkiyeti Hazineye ait kullanım hakkı Aydın Devlet Hastanesine tahsisli olan aşağıda belirtilen taşınmaz, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi gereği açık teklif usulü ile 2 Yıl (24 ay) süre ile kiraya verilecektir.


KİRAYA VERİLECEK TAŞINMAZ MAL    MİKTARI    TAHMİNİ 1 YILLIK (İLK YIL) KİRA BEDELİ    GEÇİCİ TEMİNA T    İHALE TARİHİ    İHAL E SAAT i


Kantin    43,68 m2 lik kısmı kapalı alan, 113,50 m2 lik kısmı açıkalan),toplam 157,18m2    479.432,33TL.    47.943,23 TL.    29.09.201 4    10:00 


Bu taşınmazlara ait kiralama ihalesi yukarıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatte Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulv. No: 96 09100 Aydın adresinde bulunan Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Konferans Salonunda yapılacaktır.


1- İhaleye iştirak etmek isteyen isteklilerin;


a) Telefon, faks ve varsa elektronik posta adreslerini,


b) Gerçek kişilerin ikametgah belgesini, TC Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdan Fotokopileri, vergi levhası fotokopilerini,


c) Tüzel kişiler adına iştirak edecek kişilerin teklif vermeğe yetkili olunduğuna dair belgeler (Ticaret sicil gazetesi,imza sirküsü vekil ise vekâletname) ile vergi levhası fotokopilerini,


d) Geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuz veya bankalardan alınacak Geçici Teminat Mektubu


e) Sabıka kaydı olmadığına dair belge.(Ateşli silahlarla islenen cürümlerden yükümlü bulunanlar ile taksirli suçlar hariç olmak üzere affa uğramış olsalar bile 1 yıldan fazla hürriyeti bağlayıcı cezaya mahkum olanlar ihaleye katılamazlar)


f) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, tüzel kişiliğin vergi kimlik numarası ile idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapılacağı yıl içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri ve tüzel kişiliğin tebligat adres beyanı,


g) Kamu tüzel kişilerinin ise tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri ile vergi kimlik numarasını bildirmeleri ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belge,


h) İhaleye katılacak olan Gerçek ve Tüzel Kişiliklerin en az 5 (beş) yıl süreli olarak; Kantin, Kafeterya veya pastane işletmeciliği yaptığını gösterir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği veya Ticaret Odasından alacakları belgeleri veya en az 3 yıl Turizm Belgeli bir tesis islettiklerine dair Kültür veTurizm İl Müdürlüğünden alacakları belgeleri İhale Komisyonu Başkanlığına ibraz etmeleri, 


ihaleye katılacak olan derneklerin ise en az 3 yıl benzer bir işletmede faaliyette bulunmuş olması ve İktisadi İşletme kurulabileceğine veya ticari faaliyette bulunabileceğine dair tüzüğünde hüküm bulunması ve bu tüzüğünün Dernekler Müdürlüğünce tasdikli sureti ile birlikte ihaleye katılacak olan yetkilinin yetkilendirildiğine dair karar defteri sayfasının Dernekler Müdürlüğü yada noterce tasdikli suretini İhale Komisyonu Başkanlığına ibraz etmeleri şarttır. (Genel ve Özel bütçeli İdarelere ait ve tabi olan özel kanunlarla kurulmuş Kamu Kurumu niteliğindeki kuruluşlardan yukarıdaki şartlar aranmaz) (Nakit teminatların ihale saatinden önce Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini Aydın Halk Bankası Merkez Şubesindeki TR 28 0001 2009 5330 0004 000031 numaralı hesaba yatırmaları gerekmektedir.)


ı) Dosyanın satın alındığına dair belge.


2- İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Cumhuriyet Malı. Atatürk Bulv. No: 96 09100 - Aydın Adresinde bulunan Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın alma Biriminden ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacak olanların 50,00 TL şartname ücretini Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini Aydın Halk Bankası Merkez Şubesindeki TR 28 0001 2009 5330 0004 000031 numaralı hesaba yatırmaları zorunludur.


3- İhale, isteklilerin ihale komisyonları önünde tekliflerini sözlü olarak belirtmeleri suretiyle yapılır. Ancak; istekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar (Aydın İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satmalına Birimi) komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 sayılı Kanunun 37 nci madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir. İhaleye posta ile katılım halinde postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.


4- Kiralama ihaleleri Katma Değer Vergisinden muaf olup, ihale bedelinden yasal oranda damga vergisi tahsil edilecektir.


5- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


6- Kafeterya önündeki 113,50m2 açık alan önünde bulunan örtü çadırı(tente) mevcut yüklenici firma tarafından yaptırılmış olup ihale bitim sürecinde sökülecektir. 2886 sayılı Yasanın 17. ve 18. maddeleri gereği İLANEN DUYURULUR.


Opr.Dr.Niyazi/KOCAKA


Hastane Yöneticisi


PLAN

İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön