19 / 04 / 2024

Aydın Koçarlı Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi.



Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi.


Törene CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Koçarlı Belediye Hizmet Binası’nın temelini atmaktan onur duyduğunu belirten Özlem Çerçioğlu, "Kurtuluş savaşı yıllarında Koçarlı’nın ayrı bir yeri vardır. Koçarlı denince aklıma yürekli kadın Ayşe Çavuş gelir, Ayyızlar Çetesi ile düşmana göğüs geren Çakırbeyli’nin yiğit evladı Merhum başbakanımız Adnan Menderes geliyor, Koçarlı deyince aklıma Mustafa Kemal Atatürk geliyor. 30 Mart yerel seçimleri öncesi söz verdiğimiz gibi burada Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü hizmet binasının temelini atıyoruz. Bütün ilçelerimize hizmet götürürken kimsenin partisine, inancına, ve kimliğine bakmadan hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz. Ben Aydın’da yaşayan herkesin belediye başkanıyım ve bu düşüncelerle hareket ederim, çünkü adil ve eşitlikçi olmak bunu gerektirir. Yapılacak hizmet binasında açık ve kapalı düğün ve nikah salonu, eğitim kursları ve sosyal faaliyetlerin yapılabileceği alanlar gibi bir çok yenilik bulunacak. Maliyeti 5 milyon 200 bin lira olan bu binanın projesi 4 bin 900 metrekare alan üzerine yapılacak. İnşallah en yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm Koçarlılara hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Yerel seçimler öncesi verdikleri vaatleri tutmaya devam edeceklerini belirten Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk de, " Başta Sayın Özlem Çerçioğlu başkanımıza, milletvekilimiz Lütfi Baydar’a, diğer ilçe başkanlarıma ve halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Koçarlı’nın çehresini değiştirerek büyük işler başaracağız" diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön