26 / 04 / 2024

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.



Aydın Koçarlı Belediyesi, Bıyıklı Mahallesi’nde yeşil alan için ilk adımı attı. Önceden sinema salonu olarak kullanılan ve uzun süredir atıl vaziyette olan binanın yıkım çalışmaları başladı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Kaplan, müjde verdi

Yıkım çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Nedim Kaplan, “Toplamda 503 metrekare üzerine yapılacak yeşil alanın kısa sürede bitirilmesini planlıyoruz” diye konuştu. Bıyıklı Mahallesi’nin çehresini yenileceğini belirten Başkan Kaplan, “İlçemizin önemli pazaryerlerinden biri olan Bıyıklı Pazarı, mevcut yeri itibariyle çok dağınık bir düzene sahip. Bu sebeple eski hal binasında bir takım incelemelerde bulunduk. Bin 500 metrekare alan üzerindeki binamızın da yıkımını gerçekleştirip buraya kapalı pazaryeri yapmayı planlıyoruz” dedi.


Geri Dön