19 / 04 / 2024

Aydın'da yatırımlar devam ediyor!

Aydın'da yatırımlar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.



Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.  Başkan Çerçioğlu, “Bu tip tesisler, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır” dedi.


Tesis 25 bin metrekare büyüklüğündeki arazi üzerine kurulacak. Toplam inşaat alanı 12 bin 465 metrekaredir. Alanda termal tesis binası, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve spor salonu, Tenis kortları,kafeler, restaurant, yeşil alan ve otoparklar bulunuyor.


Tesis Enerjisini Kendisi Üretecek

Tesis bünyesindeki enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjinin büyük bir kısmını kendisi üretecek. Bu özelliği ile tesis, güneş ışığından yılın önemli bir kısmı faydalanan Aydın’da bundan sonra yapılacak tesis ve kompleksler içinde örnek teşkil edecek.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,yaklaşık maliyeti 26 Milyon TL olan kompleks ile ilgili olarak "Tesis ile uzun yıllardır eksikliği hissedilen bir yatırımı halkımızın hizmetine sunacağız. Özellikle gençlerimizin böylesi bir tesisten yararlanabilmesini çok önemsiyorum. Bu tip tesisler, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır. Kemer Spor ve Sosyal Tesisimizi 1 yıl sonra hizmete açacağız” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön