27 / 04 / 2024

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...



Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;" 28.11.1962 yılında Hanak’ta doğdum. Hanak Hürriyet ilkokulunu bitirdikten sonra Hanak Lisesi  Fen bölümünden 1979 yılında mezun oldum. 1980 yılından itibaren önce İstanbul Üsküdar Anadolu Spor Kulübü  sonra Gaziantep Kilis Spor ve Gebze Sporda profesyonel futbol oynadım.


1985  yılında SODEP yönetimindeki Gebze Belediyesinde işe başladım. Altı(6) yıl Kültür Müdürlüğü, İKİ (2)yıl Şehirlerarası  Terminal Müdürlüğü, bir (1) yıl Zabıta komiserliği, Şekerpınar Belediyesinde bir (1)yıl Emlak Şefliği , Gelirler Müdürlüğü, Şube Şefliği ve 2004 Yerel seçimlerden sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tahsilat ve Muhasebe bölümünde görev yapmaktayım.


Evli ve bir  (1) çocuk babasıyım. Eşim, Gebze Belediyesinden emekli olup oğlum üniversite öğrenimine devam etmektedir. Ayrıca 1990’dan beri TÜM-BEL-SEN Sendikası üyesi olup il yönetiminde görev yapmaktayım. Her yaz tatilimi memleketimde geçirmekteyim. Hanak ve Hanak halkını çok iyi tanıyor ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların tespit ve çözümü konusunda gerekli plan ve projelerim hazır olup 25 yıllık belediyecilik tecrübemle bu sorunları çözebileceğime inanıyorum."


Ardahan Hanak Cotsuyu I yerleşim alanı 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi!



Geri Dön