20 / 04 / 2024

Aykanat’tan Çeşme’ye yeni proje!

Aykanat’tan Çeşme’ye yeni proje!

Firma: Aykanat Yapı

Proje: Aykanat Yapı Çeşme projesi

Aykanat Yapı, Ayasaran’da, Sakız Adası’na uzanan panoramik manzaralı rezidans projesi inşa edecek. Mimari çizimi Durmuş Dilekci'ye ait olan projede detaylar henüz netleşmedi.



Çeşme’nin en güzel koyu Ayasaranda Koyu’nda, Sakız Adası’na uzanan panoramik manzarasıyla dikkat çeken proje denize sıfır bir konumda olacak. Projede tüm rezidanslar, deniz ve Sakız Adası’nı görebilecek.


Aykanat Yapı’yı tanıyalım

2014 yılında kurumsallaşma sürecini tamamlayan Aykanat Yapı İnşaat, 2007 yılından beri Menderes ilçesinde faaliyet gösteriyor. Menderes’te birçok başarılı projeye imza atan firma İzmir’de inşaat sektörünün öncü ve lider markasıdır.


Kalite ve konfor

Menderes’te inşa ettiği en son villa projesinde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun yanı sıra pek çok ünlü aile oturuyor. Aykanat Yapı, Menderes’te konut fiyatlarının belirlenmesinde takip edilen şirkettir.

Aykanat, dünyadaki inşaat teknolojisinin geldiği son noktayla uyumlu olarak; en üst düzey teknik ve mühendislik uygulamalarının benzersiz mimari tasarım çizgileriyle bütünleştirildiği projeleri, yüzde 100 müşteri memnuniyetinin esas alındığı yenilikçi bir kalite anlayışıyla tüketiciye sunuyor. 


Temiz, düzenli ve standartlara uygun bir çalışma ortamını sürekli kılmak; kaynağı, gerektiği miktarda, doğru zamanda, doğru biçimde kullanmak, şirketin öncelikli hedefi olarak öne çıkıyor. 



http://aykanatyapiinsaat.com/


Milliyet


projeye sor



Geri Dön