24 / 04 / 2024

Azim Öztürk: İlk projemiz şehit ailelerine daire vermek!

Azim Öztürk: İlk projemiz şehit ailelerine daire vermek!

Seyhan Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Belediye Başkan adayı gösterilen Prof. Dr. Öztürk, 'Seyhanlı efendi, biz hizmetkânz' sloganıyla 2 dönem insan merkezli hizmet ürettiğini belirtti



Yeni hizmet dönemine dair gerçekleştireceği projeleri HT Güneyli'ye anlatan Seyhan Belediye Başkanı ve adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, ilk projesinin Seyhan'da yaşayan şehit asker, polis ve öğretmenlerin birinci dereceden yakınlarına birer daire vermek olduğunu söyledi. Öztürk, tüm fizibilitesi tamamlanmış proje ile ilgili şunları kaydetti" Bu vatan için gözlerini kırpmadan şehit düşen kahramanlarımızın bakıma muhtaç ailelerinin sorumluluğu bizzat bizde. O kahramanlarımızın ailelerine birer daire verilmesi onların bu vatan için gösterdiği fedakârlığın yanında bir hiç hükmündedir." Türkiye'nin en büyük ve en süratli tamamlanan kentsel dönüşüm çalışmasını kendilerinin gerçekleştirdiğini belirten Öztürk, Seyhan'da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm çalışmasını yapacaklarını kaydetti. 

Öztürk, çocukların, gençlerin ve her yaştan insanın hem öğrenip, hem eğlenebileceği ve donanımlı bilim merkezi kuracağını da açıkladı. 

Öztürk, projelerinin bazılarını şöyle sıraladı'llk, orta ve lise seviyesinde eğitim görüp, ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilere temei kırtasiye malzemeleri yine ücretsiz olarak verilecek. Hizmet dönemimiz boyunca, şimdilik 18 ayrı mahalleye hitap edebilecek kapasitede 6 ayrı Kapalı Semt Pazarı inşa edildi. 


HAYAL PARK

 Yeni hizmet döneminde Seyhan'daki tüm semt pazarlarını 'kışın yağmurdan, yazın sıcaktan koruyacak' Modern Kapalı Semt Pazarları haline getireceğiz." Seyhan'ın güneyine öncekinden daha büyük ve içerik açısından daha zengin bir Hayal Park inşa edeceklerini de duyuran Öztürk, "Yeni Hayal Park, Barbaros, Akkapı, Yenibey, Bey, Gülpınar, Meydan, Dağlıoğlu, Mirzaçelebi, Dumlupınar, Havuzlubahçe, Gülbahçesi, Hürriyet, Mıdık ve Hadırlı Mahalleleri başta olmak üzere tüm güney bölgesi mahallelerine hitap edecek. Yeni Hayal Park şimdiden Seyhanımıza hayırlı olsun" dedi. Öztürk, ayrıca geçmiş dönemde Huzurevi inşa eden bir belediye olarak yeni dönemde de Yaşlı ve Engelli Koordinasyon Merkezmacat ekledi. 


Habertürk


Geri Dön