23 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bugün muhtarlar ile bir araya geldi. Konak'ta gerçekleştirilen toplantıda Kocaoğlu kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Kocaoğlu toplantıda, "Biz şu anda 35 bin konutluk kentsel dönüşüm üzerinde çalışıyoruz. Türkiye’de ilk defa yüzde 100 anlaşmayla kentsel dönüşümü biz yapıyoruz" diye konuştu. 

 

Muhtarların kentteki sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kocaoğlu,  Karabağlar, Buca, Gaziemir, Narlıdere, Balçova ve Güzelbahçe’nin ardından Konak ilçesi muhtarlarıyla da birleşti. 

 

Milliyet'in haberine göre; 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinin sinyalini veren Aziz Kocaoğlu, İzmir'in önümüzdeki 4-5 yıl içinde kentsel dönüşüm problemini çok hızlı adımlarla çözmeye başlayacağını da aktardı. 

 

Kocaoğlu, "Zaman içinde  İzmir  kalkındıkça, ekonomi büyüdükçe kentsel dönüşüm hızlanacak. Biz şu anda 35 bin konutluk kentsel dönüşüm üzerinde çalışıyoruz. Türkiye’de ilk defa yüzde 100 anlaşmayla kentsel dönüşümü biz yapıyoruz. Bunun çığ gibi ilerleyeceğine inanıyorum. İzmir, önümüzdeki 4-5 yıl içinde kentsel dönüşüm problemini çok hızlı adımlarla çözmeye başlayacaktır. Çark dönmeye başladı" diye açıklamlarda bulundu. 

 

Aziz Kocaoğlu kimdir?

 


Geri Dön