27 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre  İzmir  Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiği  kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektörünün önde gelen isimlerine anlatıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Ege Mahallesi, Gaziemir Aktepe-Emrez, Bayraklı, Uzundere, Ballıkuyu, Örnekköy ve Güzeltepe’de yapılan çalışmalardan bahsedildi. 

 

‘Daha fazlaya ulaşın’

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 21 Aralık’ta çıkılacak Uzundere 2. Etap ve Ege Mahallesi 1. Etap ihaleleri öncesinde yapılan toplantıda söz aldı. Kocaoğlu inşaat sektörünün öncü isimlerine ihalelere ‘birleşerek katılma’ çağrısında bulundu. 


Başkan Kocaoğlu, “İnşaat sektöründe oyuncu olan, bu sektörden ekmeğini kazanan arkadaşlarımın aktif olmalarını öneririm. Biz ada ada ihaleye çıkıyoruz. Buradaki amaç, çok sayıda müttehittin ihaleye girmesi. Siz de birleşin ve riski de, kazancı da paylaşın” dedi. Kentsel dönüşümde kooperatiflerin de büyük portföyü bulunduğunu hatırlatan Başkan Kocaoğlu’nun çağrısı üzerine söz alan Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, “Biz İzmir’in en zor yerlerinde, en zor projeleri gerçekleştirdik. İzmirli müttehitler bu işi örgütlenerek yapmak istiyorsa biz her zaman buradayız. Ege Koop’la işbirliği yapmak isterlerse, bu görevi üstleniriz. Biz bu iş için hazırız” diye konuştu.


Geri Dön