26 / 04 / 2024

Aziz Yıldırım, Trump Towers'tan ev aldı!

Aziz Yıldırım, Trump Towers'tan ev aldı!

Trump Towers'ın tanıtım toplantısına sitede ev alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve 7 daire alan işadamı Mübariz Mansimov da katıldı



Mecidiyeköy'de yapımı devam eden Trump Towers, iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Trump Towers'ın dördüncü katında ev sahiplerinin kullanımına açılan lounge ile örnek dairelerin tanıtım toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi. Tanıtım kokteyline katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Azeri işadamı Mübariz Mansimov, İstinye Park'ın ortaklarından Zafer Kurşun, Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer örnek daireleri gezdi.

Trump Towers İstanbul, ünlü işadamı Donald Trump'ın Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk proje. Proje mimarı Brigitte Weber ve ekibi tarafından sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarlanmış `Lounge' ile 3 farklı tarzda iç mimari uygulaması yapılmış olan örnek daireler müşterilere gösteriliyor.

Mansimov 7 daire aldı
Trump Towers İstanbul'un rezidans bloğunda 7 daire alan, petrol tankeri filosu sahibi Palmali Şirketler Grubu'nun sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov ile tek daire alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım örnek daireleri birlikte inceledi.

Tanıtıma işadamları Zafer Kurşun ve Cihan Kamer ile Deutsche Bank Murahhas Azası Ersin Akyüz, Akbank Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Adanır, SPK eski Başkanı Muhsin Mengütürk katıldı.

İşadamları, rezidans kulesinin dördüncü katındaki 600 metrekare alanlı, içinde şömineli oturma odası, bar, kütüphane, ofis ortamında ihtiyaç duyabilecek her türlü konforu içeren business center, toplantı odaları ve çocuk oyun alanı bulunan `Lounge'da ağırlandı.

185 mağaza var
Trump Towers İstanbul, iki ayrı kuleden oluşuyor. Biri iş merkezi, diğeri de rezidans olan kuleler 39 katlı. Yerden yüksekliği ise 144 metre. Eski İstanbul'dan Üsküdar'a, Beylerbeyi'nden Rumeli Kavağı'na kadar muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Trump Towers İstanbul'un tasarımı Brigitte Webers tarafından gerçekleştirildi.

Kulenin rezidans bölümünde dairelerin 102 ila 650 metrekare arasında değişiyor. Ofis seçenekleri 400 metrekareden başlayıp 2 bin metrekareye kadar çıkıyor. Ofis kulesinin üzerinde helikopter pisti bulunuyor.
Projede kaba inşaat tamamlandı. Kulelerin dış cephe kaplamaları takılmaya başlanırken, rezidans bölümünün 2011 başında teslim edilmesi planlanıyor. Projede, rezidans ve ofis kulelerinin yanı sıra 40 bin 936 metrekare alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi de yer alacak. Komplekste 185 mağaza bulunacak.
Milliyet

0212 347 36 28
www.trumpistanbul.com.tr

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Mansimov, Trump Towers'dan 8 daire aldı, örnek ev gezdi

Dünya gayrimenkul devi Donald Trump'ın Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk projesi Trump Towers İstanbul'un yapımı hızla sürerken, müstakbel ev sahipleri de ağırlanmaya devam ediyor.

Türkiye'nin önde gelen işadamları, proje mimarı Brigitte Weber ve ekibi tarafından sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarlanmış `Lounge' ile örnek dairelerini gezdi. Trump Towers İstanbul'un rezidans bloğunda 8 daire satın alan, dünyanın en büyük petrol tankeri filosuna sahip Palmali Şirketler Grubu'nun sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov ile bir dairesi bulunan Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz Yıldırım, örnek daireleri birlikte inceledi. İşadamları Zafer Kurşun ve Cihan Kamer ile Deutsche Bank Murahhas Azası Ersin Akyüz, Akbank Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Adanır, SPK eski Başkanı Muhsin Mengütürk de binayı gezdi.
Hürriyet

Trump Towers İstanbul'a işadamları akını

Yapımı hızla süren Donald Trump'ın Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk projesi Trump Towers İstanbul'da, sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarlanmış "Lounge" ile 3 farklı tarzda iç mimari uygulaması yapılmış olan örnek dairelerini Türkiye'nin önde gelen işadamları gezdi.
Trump Towers İstanbul'un rezidans blokunda 8 daire birden satın alan, dünyanın en büyük petrol tankeri filosuna sahip Palmali Şirketler Grubu'nun sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov ile tek daire sahibi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, örnek daireleri birlikte inceledi. İşadamları Zafer Kurşun ve Cihan Kamer ile Deutsche Bank Murahhas Azası Ersin Akyüz, Akbank Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Adanır, eski SPK Başkanı Muhsin Mengütürk de binanın minimalist tasarımını çok beğendi. İşadamları rezidans kulesinin dördüncü katındaki 600 metrekare alanı bulunan şömineli oturma odası, bar, kütüphane, ofis ortamında ihtiyaç duyabilecek her türlü konforu içeren business center, toplantı odaları ve çocuk oyun alanı yer alan "Lounge"da ağırlandı. İşadamlarına Hilton İstanbul Otel mutfağından ikramlar sunuldu.
 
Rezidanslar 2011'de teslim
Trump Towers İstanbul, iki ayrı kuleden oluşuyor. Biri iş merkezi, diğeri de rezidans olan kuleler 39 katlı. Yerden yüksekliği ise 144 metre.
Eski İstanbul'dan Üsküdar'a, Beylerbeyi'nden Rumelikavağı'na kadar muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Trump Towers İstanbul'un tasarımı Brigitte Webers tarafından gerçekleştirildi.
Kulenin rezidans bölümünde dairelerin büyüklüğü 102 ila 650 metrekare arasında değişiyor. Ofis seçenekleri de 400 metrekareden başlayıp 2 bin metrekareye kadar çıkıyor. Ofis kulesinin üzerinde helikopter pisti bulunuyor. Büyük bir hızla devam eden projede kaba inşaat tamamlandı. Kulelerin dış cephe kaplamaları takılmaya başlanırken rezidans bölümünün 2011 başında teslim edilmesi planlanıyor. Projede, rezidans ve ofis kulelerinin yanı sıra 40 bin 936 metrekare alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi de yer alacak. Komplekste 185 mağaza bulunacak.
Referans

Trump Towers Eylül'de satışta! Metrekaresi 6 bin 200 dolara!


Geri Dön