29 / 03 / 2024

Aziziye Konutları'nın temeli atıldı

Aziziye Konutları'nın temeli atıldı

Erzurum'un Aziziye ilçesinde Akademi grup tarafından yaptırılacak olan 434 dairelik Aziziye Konutları'nın temeli bugün düzenlenen törenle atıldı



Erzurum-Erzincan karayolu üzerindeki Veterinerlik Fakültesi yanındaki 27 bin metrekarelik alanda inşa edilecek konutların temel atma törenine Akademi Grup Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdür Kemal Demir, Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Departmanı Müdürü Mimar Suat Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Küçükşahin ve çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreninde konuşan Akademi Grup Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Departmanı Müdürü Mimar Suat Çalışkan, 27 bin metrekare alan üzerine 15 blok olmak üzere toplam 434 daire inşa edileceğini belirtti.

Akademi Grup Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdür Kemal Demir de, şehrin merkezine yakın gürültüden uzak bir alanda Aziziye Konutları'nı yaptırdıklarını ifade ederek, "3 artı 1, 2 artı 1 ve 1 artı 1 şeklinde 27 bin metre kare alan üzerine toplam 434 konut yaptıracağız. Yüzde 70'i yeşil alan olmakla birlikte cami, alışveriş merkezi ve spor kompleksi de olacak. Konutlar 1. sınıf malzeme ve işçilikten ödün vermeden deprem yönetmeliğine uygun şekilde, ısı yalıtımlı, dış cephe kaplamalı ve asansörlü olacak şekilde yapılacak. Konutların ilk etabı olan 106 adetlik kısmın temelini bugün atıyoruz. 24 ayda konutlar hak sahiplerine teslim edilecektir" dedi. Daha sonra kurban kesimi yapılarak, temel atma töreni gerçekleşti. Akademi grup tarafından Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Kayseri, Sivas, Samsun, Malatya, Elazığ, Bursa, Eskişehir, Çorum, İzmir'de de konutların yapıldığı belirtildi.

Sabah Emlak


Geri Dön