27 / 04 / 2024

Bademli Teras görücüye çıkıyor!

Bademli Teras görücüye çıkıyor!

Göktuğ İnşaat, Bademli Teras´ı Eylül ayında örnek villasıyla birlikte kentin beğenisine sunmayı hedefliyor



Doğru zamanda doğru proje mantığıyla yola çıkan Göktuğ İnşaat Bademli bölgesine yepyeni bir imaj katacak olan Bademli Teras´ı Eylül ayında örnek villasıyla birlikte kentin beğenisine sunmayı hedefliyor. Bursa´nın yeşili ve mavisinin buluştuğu en güzel noktalardan birinde inşa edilen Bademli Teras, kentin gürültüsünden ve karmaşasından uzakta bir yaşam isteyenlere sınıfının en farklı ve en modern alternatifini sunacak.

Proje temel atmasını takip eden üçüncü ayın sonunda bütünüyle dekore edilmiş örnek villasıyla kapılarını açarken sahada çalışmalar hızla devam ediyor.  Bir yıldan kısa bir sürede tamamlanması planlanan Bademli Teras, hem geleneksel müteahhit anlayışının çok dışında politikasıyla hem de çağdaş ve fonksiyonel evleriyle büyük ilgi çekecek gibi görünüyor.

Göktuğ İnşaat sorumluları Bademli Teras´ı doğa ile yaşamı bir araya getirirken yatırımcısına da kazandıracak modern bir proje olarak geliştirdiklerini belirtiyor. Genel felsefelerinin ulaşılabilir fiyatlarla alıcısını zorlamadan yatırımcısına kazandıran, bunu yaparken kalite ve konfordan ödün vermeyen yenilikçi konutlar üretmek olduğunu da özellikle vurguluyorlar.

20 dönüm arazi üzerinde 5 sete yerleşen Bademli Teras´ta, A ve A+ ev çeşitleriyle toplam 20 adet villa bulunuyor. Ev parsellerinin %70´i, sitenin %45´i yeşil alan. Her eve ait açık kapalı otoparklar, yarısı açık yarısı kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik gibi pek çok donatı Bademli Teras´ta bir arada sunuluyor. Hele öyle bir özellik var ki... Görmeden akıl alacak gibi değil. Kesintisiz manzara; evlerin hiçbiri bir diğerinin manzarasını kesmiyor.
Göktuğ Grup bugün başta ulusal yayıncılık sektörü olmak üzere tekstil, pazarlama, inşaat, turizm gibi pek çok alanda faaliyet gösteren bir şirketler grubu. Bademli Teras ise bu grubun en taze yatırımı ve Göktuğ ailesinin yurtdışında eğitim görmüş yeni nesil yöneticilerinin eseri.

Modern mimarisi, ahşap kaplama dış cephe detayı, Bursa vadisine KESİNTİSİZ hâkim konumu, farklı konseptli yüzme havuzu, yeşilin her tonunun kullanıldığı çevre düzenlemesi ile site sakinlerine yepyeni bir yaşam keyfi sunacak BADEMLİ TERAS, Haziran 2011´de tamamlanacak.

Geri Dön