26 / 04 / 2024

Bahçemi seviyorum eğitimlerinde sona gelindi!

Bahçemi seviyorum eğitimlerinde sona gelindi!

Bahçemi Seviyorum, Bahçe Bakım Eğitimleri 9 Ekim saat 13.00’da Marmara Forum AVM Bauhaus Bakırköy Şubesi’nde yapılacak son eğitim ve ardından düzenlenecek sertifika töreniyle son bulacak...



Birleşmiş MilletlerBin Yıl Kalkınma Hedefleri doğrultusunda 8 Mart 2006’da kurulan ve Başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Meltem ÜNAL ERZEN ’in yürüttüğü Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Bauhaus katkılarıyla düzenlediği “Bahçemi Seviyorum, Bahçe Bakım Eğitimleri” 9 Ekim saat 13.00’da Marmara Forum AVM Bauhaus Bakırköy Şubesi’nde yapılacak son eğitim ve ardından düzenlenecek sertifika töreniyle son bulacak.


Bahçe bakım eğitimlerinde katılımcılara; bahçe ya da balkonlarda yetiştirilen çiçek, küçük bitkiler ve bahçe ağaçları konusundaki bilgiler ve uygulamalı çalışmalar eğitimlerini Ziraat Mühendisi Necatin BEHÇET ve Ziraat Mühendisi     Mesut TEKTİMUR verdi. 2 gruptan oluşan eğitimler 3 hafta süresince devam etti. Eylül başında alınan kayıtlarla toplamda 80 kişi “Bahçe Bakım Eğitimleri” nden yararlandı.


Şehrin kalabalığı ve gürültüsü içinde, birkaç canlıdan oluşan renkliliğin, kent insanının hayatına olumlu katkılar yapacağı düşüncesiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Bahçemi Seviyorum” eğitimleri katılımcılarına son eğitimin ardından saat 14.30’da katılım sertifikaları verilecek.



Geri Dön