20 / 04 / 2024

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.



Evden çalışanların sayısı her geçen gün artıyor. Dumankaya İnşaat'ın da evden çalışma düzenini uyguladığı Flex Office Bahçeşehir projesinde satıştaki ünitelerin büyük çoğunluğu tükendi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 110 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen projenin 'klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırdığını' söyledi. Dumankaya, "Gayrimenkul sektöründe her zaman günümüz tüketicilerinin beklentilerine yönelik hizmetler sunma misyonumuzla ev ofis konseptimizi hayata geçirdik. Dumankaya olarak Bahçeşehir'de hayata geçirdiğimiz yeni yaşam merkezinde klasik iş ortamı anlayışını tamamen ortadan kaldırıyor ve daire sahiplerinin evlerinden ayrılmadan iş hayatının günlük trendleri ve ihtiyaçlarını karşılayacağı yepyeni ve konforlu bir anlayışı hayata geçiriyoruz" dedi. 


321 ünite var 

Proje, Bahçeşehir'de 32 katlı gökdelende bulunan 321 üniteden oluşuyor. Home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de veriliyor. Dumankaya, projenin diğer detaylarıyla ilgili şu bilgileri verdi: "Proje içerisinde bulunan kat bahçelerinde yer alacak bireysel çalışma alanları ve ofis box üniteleri ile çalışma hayatında özel alan kavramına yeni bir boyut getireceğimiz proje ile bireylere yoğunlaşarak çalışmak istediklerinde, 7/24 açık tutabilecekleri bir konforlu bir alan sunuyoruz. Proje içerisinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Flex Office Balıçeşehir ile konforlu çalışma alanlarını ve bireylerin günlük ihtiyaçlarına cevap veren modern bir yaşamı bir araya getirdik ve sunduğumuz avantajlar ile Bahçeşehir bölgesinde, yepyeni ve yatırım değeri oldukça yüksek bir projeyi hayata geçirdiğimize inanıyoruz." Pek çok yatırım fırsatı ve Dumankaya güvencesiyle projenin ön satış döneminde satışa çıkarılan ünitelerinin büyük bir kısmının tükendiğini belirten Dumankaya, "Kârını kısa bir süre içerisinde realize etmek isteyen pek çok yatırımcı, ön satış döneminin avantajlarından yararlanarak Flex Office Bahçeşehir'i tercih etti" dedi.


www.dumankaya.com 


Vatan



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dumakaya İnşaat, Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon projelerinde uygun ödeme seçenekli kampanya düzenledi. Şirketin Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Bahçeşehir Flex Office'de daire sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0 faiz ve sıfır peşinat fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler için Dumankaya İnşaat, proje kapsamında.60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuyor. Toplamda 1.373 bağımsız üniteden oluşan proje Maltepe'de yükseliyor. Dumankaya Horizon'da ise 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Kartal'daki projenin içinde butik bir AVM bulunuyor. Dumankaya Horizon'da hemen daire ve tapu teslimi gerçekleştiriliyor. 


Hürriyet


Geri Dön