20 / 04 / 2024

Bahçeşehir Okulları Çorum'da açıldı!

Bahçeşehir Okulları Çorum'da açıldı!

Çorum'un Akkent Mahallesi Burunçiftlik Kavşağı'nda inşaa edilen Bahçeşehir Okulları Çorum Kapüsü'nün açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.



BAHÇEŞEHİR Okulları Çorum Kampüsü düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. 


Çorum'un Akkent Mahallesi Burunçiftlik Kavşağı'nda inşaa edilen Bahçeşehir Okulları Çorum Kapüsü'nün açılış töreni düzenlendi. Açılış töreni saygı duruşunda bulunulması İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Okulları Samsun Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, kampüste 54 derslik bulunduğunu belirterek öğrenci kapasitesinin ise bin 200 olduğunu söyledi. Bu kampüste gelecekte hem Türkiye'yi hemde dünyayı yönetecek liderlerin yetişeceğini dile getiren Boyar, "Kampüs Çorum'a hayırlı olsun" dedi. Daha sonra kürsüye gelen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ise okulun fiziki altyapısının ABD ve Avrupa'nın çoğu yerinde ki okullarda olmadığını söyledi. Türkiye'de okul sayısını 70'e yükselttiklerini ve hedeflerinin gelecek yıllarda bu rakamı 100'ün üzerine taşımak olduğunu kaydeden Yücel, "Çorum'un benim hayatımda önemli bir yeri var. Öğrencilik yıllarımda sürekli buradan geçerdim. Böyle bir okulu Çorum'a kazandıran işadamı Selahattin Kaleli'ye de teşekkür ediyorum. Bizi buraya davet etti ve 'hangi projeyi isterseniz onu yapayım' dedi. Müteahhit firmada çok iyi çalıştı. Tüm işçilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesi olarak anaokulundan doktora seviyesine kadar programları olan Avrupa'nın en büyük eğitim kuruluşu olduklarını anlatan Yücel, "Hedefimiz dünyada marka olmaktır. Türkiye'nin eğitimde bir dünya markasının olması diğer markaları da beraberinde getirecektir. Dünya'nın farklı bölgelerinde 5 tane üniversitemiz var ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın üzerinde güneş batmıyor. Türkiye'nin gelmiş olduğu nokta küçümsenmemeli. Daha zengin bir ülke olmalıyız. Bunun yolu da eğitimden geçer. Teknoloji tüketen değil üreten bir ülke olmamız lazım. Buda doğru bir eğitimle gerçekleşir. Burada yapılan eğitim mükemmel olacak. Ama biz önce adam gibi adamlar yetiştireceğiz. Öğrencilerimizi dünya vatandaşı olarak yetiştirmek istiyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü'nün açılış kurdelesini Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, işadamı Selahattin Kaleli, Bahçeşehir Okulları CEO'su Devrim Karaaslanlı ile öğrenciler birlikte kesti. Açılış sonrasında ise davetliler kampüsü gezerek yetkililerden bilgi aldı. Açılış törenine eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


Hürriyet 


Geri Dön