29 / 03 / 2024

Bahçeşehir Royal Ayrancılar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Bahçeşehir Royal Ayrancılar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Şehru İnşaat, İzmir Torbalı’da Bahçeşehir Royal’le 44 bin metrekarelik alanda modern bir yaşam alanı hayata geçiriyor. 



1984 yılından günümüze “insanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi” ilke edinen Şehru İnşaat, İzmir’in yeni çekim merkezi Torbalı-Ayrancılar’da yepyeni bir proje hayata geçiriyor. 

İstanbul ve Bodrum’da çok özel projeler inşa eden Şehru İnşaat’ın İzmir’deki ilk yatırımı olan Bahçeşehir Royal, bölgenin eşsiz doğası eşliğinde huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 44 bin metrekare alan üzerinde yükselecek Bahçeşehir Royal projesi 6 blokta toplamda  340 daire ve 8 dükkândan meydana gelecek. 

Bahçeşehir Royal Ayrancılar da satışlar başladı! Yeni proje!

Şehru İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şehnaz Aybar, Proje’nin, geniş peyzaj alanları, sosyal tesisleri, kafeteryaları, restoranları ve ticari alanlarıyla dikkat çektiğini dile getirdi. Modern yaşamın tüm detaylarını içinde barındıran Bahçeşehir Royal’de lüks, prestij, sosyal ve doğal yaşamın bir arada olacağını belirten Aybar, “Bu özel proje, sadece fiziksel bir yaşam alanı değil, aynı zamanda sosyal mekân özelliği de taşıyacak. Doğayla iç içe ortamdaki havuzu ve geniş bahçeleri ile dikkat çekecek Bahçeşehir Royal’de sıcak komşuluk ilişkileri ve geleneksel mahalle kültürü, modern mimari içerisinde yeniden canlanacak” dedi. 

Şehru İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seda Mercan, konutların İzmir’in inşaat sektöründe cazibe merkezi haline geldiğini belirtti, “O yüzden buradayız. Torbalı Ayrancılar’daki bu projemizin ardından Bornova ve Ulukent’te de yeni yatırımlarımız olacak” dedi. Metrekarenin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Mercan, “Çünkü yaşam alanları yapıyoruz. Sosyal ve yeşil alanlarımızın geniş olmasına özen gösteriyoruz. Sakinliği arayan İzmirliler ile özellikle İstanbulların projemize olan ilgisi yoğun. Konutlarımızın yüzde 30’unu şimdiden sattık. 2019 yılının Haziran ayında teslim etmeyi planlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Web: http://www.bahcesehirroyal.com/


Geri Dön