29 / 03 / 2024

Bak Yapı MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katlıyor!

Bak Yapı MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta İstanbul Prestij Park, Bursa'da ise Bursa Prestij Modern isimli gayrimenkul projelerini hayata geçiren Bak Yapı Türkiye'nin onur konuğu ilan edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor.




İstanbul Esenyurt'ta İstanbul Prestij Park, Bursa'da ise Bursa Prestij Modern isimli gayrimenkul projelerini hayata geçiren Bak Yapı Türkiye'nin onur konuğu ilan edildiği MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor. Fuardaki onur çadırında yabancı yatırımcılara İstanbul ve Bursa özelinde Türkiye'deki yatırım fırsatlar mı sunmaya hazırlanan Bak Yapı tedirgin olan yabancı fonlara, Türkiye'de iyi seçilen projelere yapılan yatırımın hiçbir zaman kaybettirmediğini anlatacak. 


AVRUPA'YA AÇILIYOR 

Geçen yılın sonundan itibaren Avrupa'ya açılma planlarını da hayata geçiren şirket, Almanya ve İtalya gibi ülkelerin şirketleriyle başlattığı yatırım görüşmelerini Cannes'daki fuar sırasında da sürdürecek. 


Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, hem Türkiye'nin hem de şirketlerinin potansiyeline ve gücüne inandıkları için bu fuara katıldıklarını belirtirken. "Türkiye, şirketi ve lokasyonu doğru seçtikleri sürece yabancı yatırımcı açısından hiçbir zaman gayrimenkulde kaybettiren bir alternatif olmadı. Biz yurtdışında Türkiye aleyhine oluşabilecek karamsar tabloya karşı, yatırım fırsatlarını ve Türkiye'nin gerçeklerini anlatarak mücadele edebileceğimize inanıyoruz. 


Biz gayrimenkul geliştiricileri açısından gün içimize kapanma değil, yurtdışı alanda da kendimizi gösterme, cesaret ve kararlılığımızı gösterme zamanıdır. Bu açıdan bu yılki Cannes Gayrimenkul Fuarı'na her zamankinden daha fazla önem veriyoruz" dedi. 


Bak Yapının Bursa'da yer alan Prestij Modem projesinde günde ortalama 11 daire sahibini buldu. Projenin Haziran 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.Şirketin İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirdiği 'İstanbul Prestij Park' projesinde satışlar devam ediyor. Toplam 2 bin 392 konutluk projede yaklaşık 2 bin konutun satışı gerçekleşti. Bu satışların yüzde 15'lik bolumu ise yabancı yatırımcılara yapıldı. 


Lansman sırasında 119 bin lira satış fiyatına sahip olan konutların şimdiki fiyatı 159 bin lirayı buldu. Projenin ilk etabı Aralık 2014 tarihinde teslim edilecek. 


Hürriyet



Geri Dön