19 / 04 / 2024

Bakırköy City metrekaresi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Bakırköy City metrekaresi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City 5 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi.



Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’de, 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City 5 Ocak’ta Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan projede dairelerin metrekare fiyatı 12 bin TL’den başlıyor.

 

İstanbul’un en merkezi noktalarından Bakırköy’de, sahile yürüme mesafesinde konumlandırılan Bakırköy City’de lansman fiyatlarıyla satışlar başladı.

 

Beyaz İnşaat- Göktaşlar Ortak Girişimi ile hayata geçirilen proje, Bakırköy’ün en lüks konut projeleri arasında yerini alıyor.

 

Bakırköy’deki eşsiz konumuyla dikkat çeken proje, 200 milyon TL’lik yatırım bedeli ile toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.

Bakırköy - Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan proje, sosyal donatıları ve 7 bin metrekare peyzaj alanlarıyla yatırımcısına yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunuyor.


DENİZ MANZARALI LÜKS DAİRELER 

Estetik mimariye sahip 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisizdeniz manzaralı daireler yer alıyor. İki etap olarak geliştirilen projede; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Bakırköy City metrekaresi 12 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta!

 

SOSYAL DONATILARIYLA İDDİALI BİR PROJE 

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bakırköy City’de; açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuk oyun alanları,  basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.

 

BEYAZ; “BAKIRKÖY’E YAKIŞACAK SON DERECE DEĞERLİ BİR PROJE GELİŞTİRDİK” 

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz; “Gerek şehrin kalbindeki konumuyla, gerekse demografik yapısıyla son derece cazip bir noktaya sahip Bakırköy, İstanbulluların en gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E – 5 Otoyolu’na yakınlığıyla ve modern kent yaşamına dair tüm yapılanmasıyla oturmuş bir yaşam alanı burası. Gayrimenkul yatırımı açısından Bakırköy bölgesine güvenimiz tam. Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Bu anlamda Bakırköy ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük. Bakırköy City projemizi de geliştirirken her bir detayına büyük hassasiyet ve özveriyle yaklaştık. E – 5 ve Sahil Yolu’nun arasında değerli bir noktada konumlandırdığımız projemizle Bakırköy’e, 163 lüks konut ve 33 ticari ünite kazandıracağız. Bölgenin çehresine yakışacak son derece estetik ve 10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. 200 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Bakırköy City projemizle bu değerli bölgeye biz de maksimum katma değeri sağlamayı amaçlıyoruz. Bakırköy City’i konumlandırdığımız noktada ihtiyaç duyulan tüm detayları araştırdık ve bu ihtiyaçlara yanıt verecek bir proje geliştirdik. Bu da; değerli bir noktada, aranan bir proje olarak Bakırköy City’i öne çıkartıyor. Proje alanımızda inşa çalışmalarına başladığımızda bölgedeki yatırımcılardan çok güzel tepkiler aldık. Tabi ki aldığımız bu güzel dönüşler projemize olan güvenimizi daha da perçinledi. Burada 163 konuttan oluşan lüks ve estetik bir projeye imzamızı atıyoruz. Bugüne kadar kayda değer bir talep aldık. Lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Kısa sürede dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulacağına inanıyoruz. Lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatlarımızı 12 bin TL ile 16 bin TL arasında tutuyoruz. Projemizden konut sahibi olacak her bir müşterimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, cazip bir de yatırıma imza atmalarını sağlayacağız.” dedi.


Bakırköy City metrekaresi 12 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta!

 

LANSMAN FİYATLARINA EK OLARAK 36 AY 0 FAİZ FIRSATI 

Bakırköy City’de lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12.000 TL’den başlayan oranlarda tutuluyor. 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadarda banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.


TÜM ULAŞIM AKSLARININ MERKEZİNDE BİR PROJE

Yüksek yatırım potansiyeline sahip proje ulaşım açısından da son derece avantajlı bir konumda yer alıyor. Bakırköy Çevreyolu ve Sahil Yolu arasında yer alan Bakırköy City, Metrobüs, tramvay, deniz otobüsü ve Marmaray’ın da bulunduğu bir hattın üzerinde yükseliyor.


İstanbul’un en işlek ulaşım aksında konumlanan ve toplu ulaşım ağı ile çevrili bir bölgede bulunan Bakırköy City, Sahil Yolu’na ve E-5 Otoyolu’na 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 8 dakika mesafede bulunuyor.


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projenin teslimleri ise Haziran 2017’de başlayacak.

 

Tel: 444 40 29 

Web: http://bakirkoycity.com.tr/



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


BEYAZ İnşaat-Göktaşlar Ortak Girişimi İstanbul Bakırköy’de yeni bir kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı.


Şirket, TMSF’den aldığı 10 bin metrekare arsada 200 milyon lira yatırımla ‘Bakırköy City’ projesini hayata geçirecek. Derby’nin eski fabrikası arsasında kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek projede 10 katlı 5 blok yer alacak. Haziran 2017’de teslim edilmesi beklenen projede 163 konut ve 33 ticari birim bulunacak. Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan projede evlerin metrekare satış fiyatı 12 bin TL, ticari ünitelerin ise 30 bin TL’den başlıyor. 


BAKIRKÖY’DE YENİ YATIRIM

Bakırköy’de gayrimenkul değerlerinin artış gösterdiğini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, proje tamamlanınca evlerin yüzde 50 prim yapmasını beklediklerini dile getirdi. Bakırköy bölgesinde yeni projeler de yapacaklarını belirten Beyaz, “Mart ayında projenin hemen yanında Bakırköy City 2 projesini yapacağız. Onun dışında satın aldığımız 15 dönümlük bir fabrika alanı da var” dedi. Satışlara başlamadan önce yaklaşık bin ön talep aldıklarını ifade eden Beyaz, “Projemiz . E 5 ve Sahil Yolu’nun arasında değerli bir noktada konumlanıyor.  Lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Kısa sürede dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulacağına inanıyoruz” dedi. Bakırköy City, Sahil Yolu’na ve E-5 Otoyolu’na 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 8 dakika mesafede bulunuyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere  36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadar da banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Bakırköy City’de; açık - kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, çocuk oyun alanları,  basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.


Hürriyet 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


BEYAZ İnşaat - Göktaşlar ortaklı tarafından 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City projesi dün İstanbul'da lanse edildi. 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşan projede dairelerin metrekare fiyatı 12 bin ile 16 bin lira arasında değişiyor. Projede, lansman dönemine özel 36 aya sıfır faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadarda banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan ve 10 katlı bloklardan projede 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. 


KAR VE TUZ ODASI VAR 

Bakırköy City'de; açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alam da yer alıyor. İnşa çalışmalarının devam ettiği projenin teslimleri ise Haziran 2017'de başlayacak.


Sözcü


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


BEYAZ İnşaat ile Göktaşlar Ortak Girişimi'nin İstanbul Bakırköy'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Bakırköy City satışa çıktı. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alan projede 163 konut ve 33 ticari ünite yer alıyor. Projede dairelerin metrekare fiyatı 12 bin liradan başlayıp, 16 bin liraya kadar çıkıyor. 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisiz deniz manzaralı daireler yer alıyor. İki etap olarak geliştirilen projede; 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, "Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon" dedi. 


Vatan


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Beyaz İnşaat-Göktaşlar Ortak Girişimi İstanbul Bakırköy’de yeni bir kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Şirket, TMSF’den aldığı 10 bin metrekare arsada 200 milyon lira yatırımla ‘Bakırköy City’ projesini hayata geçirecek. Derby’nin eski fabrikası arsasında kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek projede 10 katlı 5 blok yer alacak. Haziran 2017’de teslim edilmesi beklenen projede 163 konut ve 33 ticari birim bulunacak.


Yeni Akit 




Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beyaz İnşaat-Göktaşlar ortaklığıyla Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City, Çıragan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan projede dairelerin metrekare fiyatı 12 bin TL'den başlıyor. Proje, toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Bakırköy-Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, sosyal donatılan ve 7000 metrekare peyzaj alanlarıyla yatırımcısına yüksek standartlarda konforlu bir yasam sunuyor. 



Meydan




Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City projesi lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. 


Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City projesi düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Lansmana özel metrekare fiyatları 12 bin TL olarak açıklandı. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfİ Beyaz, Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Muzaffer Beyaz ve Göktaşlar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Göktaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Muzaffer Beyaz şunları söyledi: "İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgesi Bakırköy'de inşa ettiğimiz Bakırköy City'i hayata geçirirken çok hassas davrandık. Kentsel dönüşüm projesi olan Bakırköy City'de öncelikle tüm ihtiyaçları araştırdık, daha sonra hayata geçirdik. Böyle yaptığımız için de bölge yatırımcılarından çok güzel tepkiler aldık." 


200 milyon liralık yatarım 

Sahil hattıyla modern kentleşmenin olduğu yaşam alanı olan Bakırköy'de konumlandırdıkları projelerini 200 milyon liralık yatırımla inşa ettiklerini belirten Muzaffer Beyaz, bölgenin her bakımdan çok önemli bir lokasyonda bulunduğunun altını çizdi. Başkan Yardımcısı Beyaz, lansmanla birlikte satışlarına da başladıkları proje Bakırköy City'de konutların metrekare birim fiyatlarının 12 bin lira ile 16 bin lira arasında olduğunu, ticari alanların metrekare birim fiyatının ise 30 bin lira civarında olduğunu açıkladı. Bakırköy City ile kaliteli bir yaşam alanı vadederek bir de yatırım imkanı sunduklarını söyleyen Muzaffer Beyaz, 1000 civarında talep aldıklarını lansman sonrası bu talepleri değerlendireceklerini belirtti. 


"Yüzde 50 prim getirecek''

Muzaffer Beyaz, hayata geçirdikleri çoğu projelerin yüzde 100'e varan primler elde ettiğini, son projeleri Bakırköy City'nin de en az yüzde 50 prim getireceğinin sözünü verdi. Estetik mimariye sahip 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisizdeniz manzaralı daireler yer alıyor. İki etap olarak geliştirilen projede; 2+1, 3 +1 ve 4+ 1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Hürses


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BEYAZ İnşaat- Göktaşlar Ortak Girişimi, Bakırköy'de 200 milyon liralık yatırımla TMSF'den aldığı arazi üzerinde kentsel dönüşüm çalışmasıyla hayata geçirdiği Bakırköy City projesini satışa sundu. Bakırköy'ün lüks konut projeleri arasında yer alan proje, toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Bakırköy City'de lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12 bin liradan başlıyor. 36 ay '0' faiz ile taksit imkânı sunulurken, 120 aya kadar da banka kredili ödeme seçenekleri bulunuyor. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 10 katlı bloklardan oluşurken, iki etap olarak yükselecek. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz "10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. Proje alanımızda inşa çalışmalarına başladığımızda bölgedeki yatırımcılardan çok güzel tepkiler aldık. Tabi ki aldığımız bu güzel dönüşler projemize olan güvenimizi perçinledi" diye konuştu.


Yeni Yüzyıl




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City 5 Ocak'ta ÇırağanSarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan projede dairelerin metrekare fiyatı 12 binTL'den başlıyor. 


İstanbul'un en merkezi noktalarından Bakırköy'de, sahile yürüme mesafesinde konumlandırılan Bakırköy City'de lansman fiyatlarıyla satışlar başladı. Beyaz İnşaat- Göktaşlar Ortak Girişimi ile hayata geçirilen proje, Bakırköy'ün en lüks konut projeleri arasında yerini alıyor. Bakırköy'deki essiz konumuyla dikkat çeken proje, 200 milyon TL'lik yatırım bedeli ile toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Bakırköy - Veliefendi Hipodromu'nun karsısında konumlanan proje, sosyal donatılan ve 7 bin metrekare peyzaj alanlarıyla yatırımcısına yüksek standartlarda konforlu bir yasam sunuyor. 


DENİZ MANZARALI DAİRELER 

Estetik mimariye sahip 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisiz deniz manzaralı daireler yer alıyor. İki etap olarak geliştirilen projede; 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


SOSYAL DONATILARIYLA İDDİALI 

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bakırköy City'de; açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fıtness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. 


'CAZİP BİR YATIRIM' 

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz; "Lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatlarımızı 12 bin TL ile 16 bin TL arasında tutuyoruz. Projemizden konut sahibi olacak her bir müşterimize kaliteli bir yasam alanı sunarken, cazip bir de yatırıma imza atmalarını sağlayacağız." dedi. 


36 AY 0 FAİZ FIRSATI 

Bakırköy City'de lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12.000 TL'den başlayan oranlarda tutuluyor. 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadar da banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projenin teslimleri ise Haziran 2017'de başlayacak.''



Vahdet Gazetesi



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beyaz İnşaat ve Göktaşlar Ortak Girişimi tarafından 490 kişinin yaşayacağı bir yaşam alanı olarak hayata geçirilmekte olan Bakırköy City projesinde banka kredisi ödeme planı ile ev sahibi olmak mümkün..


Bakırköy City projesinde banka kredisiz konut

Beyaz İnşaat ve Göktaşlar Ortak Girişimi'nin Bakırköy'de inşa etmekte olduğu Bakırköy City projesinin tanıtımı 5 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirildi. 2 etaptan oluşan Bakırköy City tamamlandığında 490 kişinin ikamet ettiği bir yaşam alanı olacak.

 

Bakırköy City Daire Seçenekleri

 

163 adet daire ile 33 adet ticari birimden oluşan Bakırköy City projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı oda seçeneği sunuluyor. Projedeki 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Bakırköy City Fiyatları ve Ödeme Planları

 

200 milyon liralık yatırımla inşa edilmekte olan Bakırköy City projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 12 bin TL ile 16 bin TL arasında farklılık gösterirken projedeki ticari alanların ise metrekare fiyatı ise 30 bin TL olarak açıklandı. Daire fiyatlarının 1 milyon 100 bin liradan başlayıp 3 milyon liraya kadar yükseldiği Bakırköy City projesinde banka kredili ödemeye ek olarak şirket bünyesnde de kredisiz ödeme yapılabiliyor. Buna göre Bakırköy City projesinden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşinat +  36 ay yüzde 0 faiz planı sunuluyor.

 

Bakırköy City Sosyal Donatıları

 

Geniş peyzaj ve sosyal alanları ile diğer gayrimenkul projelerine fark atan Bakırköy City projesinin içinde açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness stüdyosu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuklar için oyun alanları,  basketbol sahası ve tenis kortu ile kapalı otopark alanı bulunuyor.

 

Bakırköy City Nerede

 

Kartaltepe Mahallesi,  Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul adresinde yükselen Bakırköy City projesi ulaşım noktalarına yakın konumu ile avantaj sağlıyor.


Star



Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beyaz İnşaat-Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen "Bakırköy City " Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. 


İstanbul'un en merkezi noktalarından Bakırköy'de, sahile yürüme mesafesinde konumlandırılan Bakırköy City'de lansman fiyatlarıyla satışlar başladı. Beyaz İnşaat- Göktaşlar Ortak Girişimi ile hayata geçirilen proje, Bakırköy'ün en lüks konut projeleri arasında yerini alıyor. Bakırköy'deki eşsiz konumuyla dikkat çeken proje, 200 milyon liralık yatırım bedeli ile toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Bakırköy-Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, sosyal donatıları ve 7 bin metrekare peyzaj alanlarıyla yatırımcısına yüksek standartlarda konforlu bir ortam sunuyor. Estetik mimariye sahip 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisiz deniz manzaralı daireler yer alıyor. İki etap olarak geliştirilen projede; 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bakırköy City'de; açık-kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları. kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. 

Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. Projeye ilişkin bilgi veren Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz şunları söyledi: "Gerek şehrin kalbindeki konumuyla, gerekse demografik yapısıyla son derece cazip bir noktaya sahip Bakırköy, İstanbulluların en gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu'na yakınlığıyla ve modern kent yaşamına dair tüm yapılanmasıyla oturmuş bir yaşam alanı burası. Gayrimenkul yatırımı açısından Bakırköy bölgesine güvenimiz tam. 

Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Bu anlamda Bakırköy ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük. Bakırköy City projemizi de geliştirirken her bir detayına büyük hassasiyet ve özveriyle yaklaştık. E-5 ve Sahil Yolu'nun arasında değerli bir noktada konumlandırdığımız projemizle Bakırköy'e, 163 lüks konut ve 33 ticari ünite kazandıracağız. Bölgenin çehresine yakışacak son derece estetik ve 10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. 200 milyon lira yatırımla hayata geçirdiğimiz Bakırköy City projemizle bu değerli bölgeye biz de maksimum katma değeri sağlamayı amaçlıyoruz. Bakırköy City'yi konumlandırdığımız noktada ihtiyaç duyulan tüm detayları araştırdık ve bu ihtiyaçlara yanıt verecek bir proje geliştirdik. Bu da; değerli bir noktada, aranan bir proje olarak Bakırköy City'yi öne çıkartıyor. Proje alanımızda inşa çalışmalarına başladığımızda bölgedeki yatırımcılardan çok güzel tepkiler aldık. Tabi ki aldığımız bu güzel dönüşler projemize olan güvenimizi daha da perçinledi. 

Burada 163 konuttan oluşan lüks ve estetik bir projeye imzamızı atıyoruz. Bugüne kadar kayda değer bir talep aldık. Lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Kısa sürede dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulacağına inanıyoruz. Lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatlarımızı 12 bin lira ile 16 bin lira arasında tutuyoruz. Projemizden konut sahibi olacak her bir müşterimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, cazip bir de yatırıma imza atmalarını sağlayacağız." 



Diriliş Postası 




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beyaz İnşaat–Göktaşlar ortaklığıyla Bakırköy'de 200 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City, satışa çıktı.


Projede dairelerin metrekare fiyatı 12 bin TL'den başlıyor. Sahile yürüme mesafesinde konumlandırılan Bakırköy City'de 163 konut ve 33 ticari ünite bulunacak. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 10 katlı bloklardan iki etap şeklinde inşa edilecek. 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunulan projedeki 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projenin teslimleri ise Haziran 2017 yılında başlayacak. Projenin tanıtımında konuşan Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, talep toplama döneminde projeye 1.000 civarında talep geldiğini söyledi. Martta projenin ikinci etabı olan Bakırköy City 2 Projesi'ne başlayacaklarını açıklayan Beyaz, projeyle ilgili şunları söyledi: “Projenin arsasını TMSF'den aldık. Bu proje dışında Narin Tekstil'in 15 dönümlük arazisinde de yeni bir projeye, gelecek yıl başlamayı planlıyoruz.”


Zaman


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beyaz İnşaat -Göktaşlar Ortak Girişimi İstanbul Bakırköy’de yeni bir kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı.


Bakırköy’e 200 milyon liralık yeni dönüşüm

Şirket, 200 milyon lira yatırımla ‘Bakırköy City’ projesini hayata geçirecek. Derby’nin eski fabrikası arsasında kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek projede 10 katlı 5 blok yer alacak. Haziran 2017’de teslim edilmesi beklenen projede 163 konut ve 33 ticari birim bulunacak. Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan projede evlerin metrekare satış fiyatı 12 bin lira, ticari ünitelerin ise 30 bin liradan başlıyor.


MARTTA YENİ YATIRIM


Bakırköy’de gayrimenkul değerlerinin artış gösterdiğini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, proje tamamlanınca evlerin yüzde 50 prim yapmasını beklediklerini dile getirdi. Bakırköy’de yeni projeler de yapacaklarını belirten Beyaz “Martta projenin hemen yanında Bakırköy City 2 projesini yapacağız” dedi. Satışlara başlamadan önce yaklaşık bin ön talep aldıklarını ifade eden Beyaz “Projemiz değerli bir noktada. Lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz” dedi. Projede, 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı ve 120 aya kadarda banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.


Star


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BEYAZ İnşaat - Göktaşlar ortaklı tarafından hayata geçirilen Bakırköy City projesi 200 milyon lira yatırım değerine sahip. 163 konut ve 33 ticari alanın yer aldığı projede kesintisiz deniz manzarasına sahip daireler bulunuyor. 12 farklı konut tipinin yer aldığı Bakırköy City 10 bin metrekare arsa alanına ve 43 bin metrekare inşaat alanına sahip. Bakırköy City projesinde lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12 bin liradan başlayan oranlarda tutuluyor. 36 aya sıfır faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadar banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Haziran 2017'de daire teslimlerinin yapılacağı projede, daire fiyatları 1 milyon 100 bin lira ile 3 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor. 


Sözcü/ İsmail ŞAHİN




Haber Önce Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Bakırköy’de, Beyaz İnşaat ve Göktaşlar'ın ortak girişimi olan ve 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen 'Bakırköy City'in satışları devam ediyor.

Eşsiz konumuyla dikkat çeken ve Bakırköy’ün en lüks konut projeleri arasında yerini alan 'Bakırköy City', 200 milyon TL’lik yatırım bedeli ile toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.


Konforlu ve geniş daireler


Estetik mimariye sahip 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisizdeniz manzaralı daireler yer aldığı iki etap olarak geliştirilen projede; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bakırköy City’de; açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.


Yüksek yatırım potansiyeline sahip proje ulaşım açısından da son derece avantajlı bir konumda yer alıyor. Bakırköy Çevreyolu ve Sahil Yolu arasında yer alan Bakırköy City, Metrobüs, tramvay, deniz otobüsü ve Marmaray’ın da bulunduğu bir hattın üzerinde yükseliyor.


İstanbul’un en işlek ulaşım aksında konumlanan ve toplu ulaşım ağı ile çevrili bir bölgede bulunan Bakırköy City, Sahil Yolu’na ve E-5 Otoyolu’na 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 8 dakika mesafede bulunuyor.


Projenin teslimleri Haziran 2017’de başlayacak! 


"Değerli projeye imza attık"


'Bakırköy City' projesiyle altın projeye imza attıklarını belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Beyaz; 


“Gerek şehrin kalbindeki konumuyla, gerekse demografik yapısıyla son derece cazip bir noktaya sahip Bakırköy, İstanbulluların en gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E – 5 Otoyolu’na yakınlığıyla ve modern kent yaşamına dair tüm yapılanmasıyla oturmuş bir yaşam alanı burası. Gayrimenkul yatırımı açısından Bakırköy bölgesine güvenimiz tam. Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Bu anlamda Bakırköy ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük. Bakırköy City projemizi de geliştirirken her bir detayına büyük hassasiyet ve özveriyle yaklaştık. E – 5 ve Sahil Yolu’nun arasında değerli bir noktada konumlandırdığımız projemizle Bakırköy’e, 163 lüks konut ve 33 ticari ünite kazandıracağız. Bölgenin çehresine yakışacak son derece estetik ve 10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. 200 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Bakırköy City projemizle bu değerli bölgeye biz de maksimum katma değeri sağlamayı amaçlıyoruz. Bakırköy City’i konumlandırdığımız noktada ihtiyaç duyulan tüm detayları araştırdık ve bu ihtiyaçlara yanıt verecek bir proje geliştirdik. Bu da; değerli bir noktada, aranan bir proje olarak Bakırköy City’i öne çıkartıyor. Proje alanımızda inşa çalışmalarına başladığımızda bölgedeki yatırımcılardan çok güzel tepkiler aldık. Tabi ki aldığımız bu güzel dönüşler projemize olan güvenimizi daha da perçinledi. Burada 163 konuttan oluşan lüks ve estetik bir projeye imzamızı atıyoruz.Bugüne kadar kayda değer bir talep aldık. Lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Kısa sürede dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulacağına inanıyoruz. Lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatlarımızı 12 bin TL ile 16 bin TL arasında tutuyoruz. Projemizden konut sahibi olacak her bir müşterimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, cazip bir de yatırıma imza atmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.




Elif Günay/Önce Vatan



Geri Dön