28 / 03 / 2024

Bakırköy City projesi satışa sunuldu!

Bakırköy City projesi satışa sunuldu!

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi, Bakırköy’de 200 milyon liralık yatırımla TMSF’den aldığı arazi üzerinde kentsel dönüşüm çalışmasıyla hayata geçirdiği Bakırköy City projesini satışa sundu.



Bakırköy’ün en lüks konut projeleri arasında yer alan proje, toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Bakırköy City’de lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12 bin liradan başlıyor. 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadarda banka kredili ödeme seçenekleri bulunuyor. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan proje, 10 katlı bloklardan oluşurken, iki etap olarak geliştiriliyor.

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, “Projemizle bölgenin çehresine yakışacak son derece estetik ve 10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. Proje alanımızda inşa çalışmalarına başladığımızda bölgedeki yatırımcılardan çok güzel tepkiler aldık. Tabi ki aldığımız bu güzel dönüşler projemize olan güvenimizi daha da perçinledi.Burada 163 konuttan oluşan lüks ve estetik bir projeye imzamızı atıyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön