19 / 04 / 2024

Balıkesir Ayvalık'a 3 yeni halı saha!

Balıkesir Ayvalık'a 3 yeni halı saha!

Ayvalık’ta Aliçetinkaya Mahallesi Sarı Zeybek Spor Kompleksi, Altınova Mahallesi eski Hastane önü Zübeyde Hanım Parkı yanı ve Hamdibey Mahallesi açık hava düğün salonu yanı olmak üzere üç farklı bölgede çalışmalar aralıksız sürüyor.



Ayvalık Belediyesi ve spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle Ayvalık’a üç tane halı saha kazandırma çalışmaları, üç farklı ekiple sürüyor.Taraflar arasında yapılan anlaşma gereği yapılan sahalar, Aliçetinkaya Mahallesi Sarı Zeybek Spor Kompleksi, Altınova Mahallesi eski Hastane önü Zübeyde Hanım Parkı yanı ve Hamdibey Mahallesi açık hava düğün salonu yanı olmak üzere üç farklı bölgede çalışmalar aralıksız sürüyor.


Bir ay içerisinde halı sahaların tamamlanacağı müjdesini veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bize her türlü desteği sağladığı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. Bu sosyal tesislerimizde turnuvalar yarışmalar da düzenleyeceğiz. Çalışmalarımız hızla sürüyor ve şu an çalışmalarımızda tüm sosyal alanlarımıza ağırlık verdik. Her yaş gurubuna uygun spor alanları ve Oyun parkları yapıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde Ayvalık’ın değiştiğini hep beraber göreceğiz’’dedi.


Milliyet


Geri Dön