25 / 04 / 2024

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.



Balıkesir Burhaniye Belediyesinin Burhaniye Merkez Pazaryeri karşında yapımına başladığı 18 dairelik konut projesinde sona gelindi. İnce işlerinde sona gelinen projede örnek dairler hazır hale geldi. 


Dairelerin yapımı yakın bir zamanda bitirilecek ve ihale usulü ile satışı gerçekleşecek. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, örnek dairelerde incelemelerde bulundu.


Uysal “Dairelerimizin ince işlerinin yapımı devam ediyor. En kısa sürede bitirilerek halkımıza sunacağız. Örnek dairemiz halkımızın ziyaretine açıldı. Ufak tefek yapılacak işlerinin haricinde bir eksiği yok. Diğer dairelerimiz de en kısa süre içinde bitecek. Ayrıca Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında yapılacak olan 60 dairelik konut projelerinin yapım ihalesini de gerçekleştirdik yapımı kısa sürede başlayacak. Ve yeni yapılan hastane arkasındaki alanda da planlanan 300 dairelik konut projesinin planlama çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.




Milliyet



Geri Dön