24 / 04 / 2024

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.



Balıkesir Dursunbey'de yatırımar hız kesmeden devam ediyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda yeni  sağlık merkezinin yapımına başlandı. Projenin 2019 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, sağlık merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi. Bahçavan, İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Bahçavan; “Öncelikle bu yatırım için İlçe Sağlık Müdürümüz dahil olmak üzere bütün yetkililere, Bakanımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum. 112 eski bir binada faaliyet göstermekteydi. Toplum Sağlığı Müdürlüğümüzde hastanede görevini yapıyordu. İnşallah Aile Sağlığı Merkezi de dört Doktorla faaliyetine devam edecek” açıklamasında bulundu.


Geri Dön