19 / 04 / 2024

Balıkesir Havran yolu yenileniyor!

Balıkesir Havran yolu yenileniyor!

Balıkesir Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları devam ederken şimdi de ilçe giriş yolunu yenileyecek.



Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı’nın memleketi olan Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları halkın takdirini kazanırken, sıra ilçe giriş yoluna geldi.

Balıkesir’in nostaljik ilçeleri arasında yer alan, Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı’nın memleketi, mandalinası ve leblebisi ile ünlü Havran ilçesinde belediye çalışmaları halkın beğenisini topluyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle harekete geçen Havran Belediyesi, ilçenin dört bir noktasında insan odaklı çalışmalar sürdürüyor. Uzun yıllar bakım çalışmalarından öte çivi çakılmamış olan ilçe giriş yollarındaki asfaltlar sökülürken, Havran’a gelenler adeta şantiye alanıyla karşılaşıyor. İlçenin Balıkesir istikametinden şehir merkezine giriş yolları ve yıpranmış kaldırımları iş makineleri tarafından söküldü. Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, ilçenin gelişmesinde büyük katkısı olan devlete ve özellikle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür etti.


Başkan Ersoy, “İlçemizin Balıkesir girişinde parke taşı çalışmalarımız başladı. Bu çalışma, Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihale edilmişti ve artık yapılıyor. Ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun. Her şey şehrimiz için. İlçemizi güzelleştiriyoruz. Parke taşı çalışmalarımızın yanında, yapılacak olan çevre düzenlemeleri ve kaldırımlarla birlikte ilçemiz çok daha güzel bir görünüme kavuşacaktır” dedi.

Çalışmaları gören Havran halkı ve özellikle okul yolları yapılan öğrenciler, kendilerini çamurlu yollardan kurtaran belediyeye teşekkür etti.


Milliyet


Geri Dön