29 / 03 / 2024

Balıkesir İvrindi'de eğitim kampüsü yapılacak!

Balıkesir İvrindi'de eğitim kampüsü yapılacak!

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...




Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı.


Eğitim kam püsü için tüm projelerin hazır olduğunu anlatan Kaymakam Ökkeş Beyaz, imam hatip lisesi için hayır severlerin desteklerini beklediklerini söyledi. İvrindi ilçesinde, eğitim kampüsü için 55 dekarlık alan tahsis edildi. Çekme alanı mevkiindeki arsa için projelerin hazır olduğunu anlatan Kaymakam Ökkeş Beyaz, “İlçemize eğitim kampüsü kazandırmak için kolları sıvadık. Kampüs için proje de, para da hazır. Ancak imam hatip lisesinin yapımı için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. İlçemize modern bir tesis kazandırmak için kolları sıvadık. Çekme alanı mevkiinde 55 dekarlık yerimiz hazır. Sağlık meslek lisesi ve çok programlı lise devlet imkanı ile olacak. Öğrenci yurdu ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı desteğiyle yapılacak. İmam hatip lisesi için de dernek kurduk. Hayır severlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.



Milliyet


Geri Dön