18 / 04 / 2024

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu katıldığı Balıkesir Gazetciler Cemiyeti (BGC)’nin düzenlendiği ‘Bahar Pikniği’nde gazetecilere konut müjdesini verdi.



Geleneksel olarak her yıl düzenlenen piknik bu yıl, Bursa Yolu üzerindeki Merkez Efendi Köftecisi’nin bahçesinde yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile Baltok Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci’nin onur konuğu olarak katılım gösterdikleri piknikte, Balıkesir merkez ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler buluştular. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; BGC Başkanı Ramazan Demir, piknikte Baltok ile geliştirilen konut projesi hakkında kısa bilgilendirme yaptı, desteği nedeniyle Başkan Kafaoğlu’na teşekkür etti.

Ev’lendirmeye niyetliyiz"

Gazeteci ve aileleriyle tek tek selamlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Şimdiye kadar gazetecilerin Balıkesir’de hep ötelenmiş olarak görüyoruz. Onlar için hiç çözüm üretilmemiş ve sorunların ile hep baş başa bırakıldığını görüyoruz. Yanlarında kimseyi hissetmemişsiniz. Bizler bunun için ne yapabiliriz dedik. Konut projesini geliştirdik. Gazetecileri önemsiyor ve onlara değer veriyoruz. Baltok aracılığı ile gazetecileri ev sahibi yapmak için adımımızı atıyoruz. İlimiz gazetecilerini ’ev’lendirmeye niyetliyiz" diyerek konut müjdesini verdi.


Geri Dön