25 / 04 / 2024

Balkids, kuaför zincirine 10 şube daha ekleyecek!

Balkids, kuaför zincirine 10 şube daha ekleyecek!

İki girişimci ortağın kurduğu Balkids, şimdi de çocuk kuaförü konsepti için bayilik vermeye hazırlanıyor



İçinde oyuncakların ve çizgi film gösterilen TV'lerin olduğu kuaför zincirinde bugüne kadar 5 bin çocuğa hizmet verildi
Kuaför Bayram Bal ile 26 yaşındaki makine mühendisi Halit Güven, İtalya'da gördükleri çocuklara özel kuaför konseptini Türkiye'ye getirdi, 5 salon ile 5 bin çocuğun saçını kesti. Çocukların saçları kesilirken huysuzluk yapmasını önlemek için onlara uygun bir kuaför yaratma fikrinden yola çıktıklarını belirten Balkids Genel Koordinatörü Halit Güven, 'İlk olarak Etiler'deki Mohini'de 10 metrekarelik bir yer açtık. Disney'le anlaşıp, çocuklara özel televizyonlar koyduk. Playstation da dahil olmak üzere çocuklar için oyun ve oyuncaklar var. Her bir şubemize ayda ortalama 500 çocuk geliyor' dedi. Mohini'nin ardından Göktürk Kemerburgaz'da Balkids açtıklarını hatırlatan Güven, 'Bu yıl da Palladium ve Millenium'da şubelerimizi açacağız. Önümüzdeki günlerde de ilk franchise'ımız olan Caddebostan şubemiz açılacak' diye konuştu. İstanbul'un yanı sıra Ankara,  İzmir  ve Antalya'dan franchise teklifleri aldıklarını belirten Güven, 'Bu yıl içinde 5'i İstanbul'da olmak üzere, yaklaşık 10 Balkids açmayı planlıyoruz' dedi.

ANAHTAR TESLİM 10 BİN $
Balkids bayiliklerini anahtar teslim 10 bin dolara verdiklerini anlatan Güven, 'Kuaförün içindeki tüm aksesuar ve oyuncağı ücretsiz teslim ediyoruz. Ayrıca çalışacak kuaförü de biz veriyoruz. Üstelik elemanlarımız çocuk psikoloji konusunda bir aylık eğitim alıyor. Böylece çocukların ağlamadan saçlarının kesilmesini sağlıyoruz' dedi.

Fön, örgü ve oje de yapıyor
BALKIDS'lerde kız ve erkek çocukların saç kesiminden fiks ücret olan 25 TL aldıklarını belirten Halit Güven, 'Sadece fön 10 TL. Ojeden ise ücret almıyoruz. Kız çocukları ojeyi çok sevdiği için böyle bir uygulamamız var. Bunun yanı sıra saç örgüsü de yapıyoruz. Örgünün çeşidine göre fiyatlar 10-50 TL arasında değişiyor. Erişilebilir bir fiyat politikası izliyoruz' diye konuştu.
Aylin Löle / Akşam


Geri Dön