29 / 03 / 2024

Banaz’da yeni devlet hastanesinde sona yaklaşılıyor!

Banaz’da yeni devlet hastanesinde sona yaklaşılıyor!

Uşak'ın Banaz ilçesinde yapımı süren Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı. Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, inşaatı gezerek bilgi aldı.



Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.


Yeni hastanenin inşaat alanında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Yalçın Atlı; "Hastane inşaatında gelişmeleri yakından takip ediyoruz. İnşaatta sona yaklaştık ve Banaz halkına bu yeni hastanemizde hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Niyetlerinin Uşak ilinden hiçbir hastanın tıbbi zorunluluk olmadıkça diğer illerdeki hastanelere gitmesini önlemek olduğunu bunun için son derece güzel bir yerde inşa edilen hastanenin, iç ve dış mekanları ile tamamen personel ve hastaların konforunu düşünülerek hiç bir ayrıntı atlamadan hazırlandığını, Toki’den bina teslim aldıktan sonra hastane içerisinde Tıbbi cihazlarının ve donanımlarının da tamamlanacağını belirtti.


Yalçın açıklamasını şöyle sürdürdü; “Özellikle yatan hastalarımızın odaları birer kişilik tuvaleti, banyosu içinde olup, özel refakatçi yerleri de hasta bakıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Banaz’da yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte sağlık çalışanları olarak öncelikli amacımız hastalarımızı rahat ettirmek ve onları bir an önce sağlıklarına kavuşturarak taburcu etmek olacaktır. Banaz ilçemizden başka hastanelere artık hastalarımız hastanenin fiziksel yetersizlik ve donanım eksikliği sebebiyle gitmeyecek. Bu hastanenin Banaz ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm paydaşlara ve Bakanlığımıza teşekkür ediyorum" dedi.



Hürriyet Yerel




Geri Dön