27 / 04 / 2024

Bankada parası olanlar hemen başvurun, paranız yanabilir!

Bankada parası olanlar hemen başvurun, paranız yanabilir!

Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Banka yaptığı açıklamada, süresi dolmuş hesapları listelediğini söyledi.



Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren açıklama yaptı. Banka yaptığı açıklamada, süresi dolmuş hesapları listelediğini söyledi. Listedeki vatandaşların vakit kaybetmeden bankaya gitmesi gerekiyor. Açıklama, bankada parası olan ve yıllardır herhangi bir işlem yapmamış müşterileri ilgilendirmektedir. Listede bilgisi olan vatandaşların vakit kaybetmeden kimlikleri ile şubelere başvurmaları gerekiyor.

A Haber'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren açıklamada bulundu.  Bankada parası olan ancak yıllardır herhangi bir işlem yapmayan müşterilerinin hesaplarının güncelliğini yitirdiğini ve listelendiğini açıkladı. Söz konusu listede olanlar vakit kaybetmeden şubeye gitmelidir. Parasını kaybetmek istemeyenlerin kimlikleri ile şubeye gitmeleri tavsiye ediliyor.

 Bankada parası olanlar hemen başvurun, paranız yanabilir!

Ziraat Bankası'nın konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

27 Şubat 2015 tarih ve 29280 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yatırımcı Tazmin Merkezi Yönetmeliğinin 24. maddesinde "Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanet ve alacaklar ile bunlara bağlı faiz, kar payı ve diğer getiriler, hesap sahibinin yaptığı en son talep, işlem veya herhangi bir şekilde verdiği yazılı talimat tarihinden, yatırım fonu ve değişken sermayeli yatırım ortaklıkları için ise tasfiye tarihinden başlayarak on yıl içinde talep ve tahsil edilmemesi halinde zamanaşımına uğrar ve Yatırımcı Tazmin Merkezine (YTM) gelir kaydedilir" denilmektedir.

Zamanaşımına uğrayacak yatırım hesapları listesinde bilgileri yer alan müşterilerimizin YTM'ye devir yapılacak tarihten önce şubelerimize başvurmaları gerekmekte olup, listede belirtilen tarihe kadar işlem yapılmaması halinde yatırım hesaplarındaki her türlü emanet ve alacaklar ile bunlara bağlı faiz, kar payı ve diğer getiriler Yatırımcı Tazmin Merkezine devredilecektir.

.Bankada parası olanlar dikkat! Bu haber size!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön