18 / 04 / 2024

Bankalardan sel mağdurlarına destek!

Bankalardan sel mağdurlarına destek!

Finans Bank ve Fortis Bank, sel felaketinden olumsuz etkilenen müşterilerine bireysel taksitlerini 3 aya kadar erteleme imkânı sunuyor



Finansbank'ın sel felaketinden olumsuz etkilenen bireysel müşterilerine destek olmak için bireysel kredi ve kredi kartı ödemelerinde kolaylık sağladığı bildirildi. Finansbank'tan yapılan açıklamada, bankanın sel felaketinden zarar gören kredili müşterilerine, bireysel (konut, oto ve tüketici) taksitlerini 3 aya kadar erteleme imkânı sunduğu belirtildi. Açıklamada, Finansbank'ın yine sel felaketinden zarar görmüş müşterilerinin kredi kartı alışveriş faiz oranını, 16 Ekim 2009- 31 Aralık 2009 tarihleri arasında kesilecek ekstreler için, 1 Ekim 2009 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 2.29'a indirdiği kaydedildi.

Fortis Bank Türkiye'de geçen hafta Trakya ve İstanbul'da yaşanan sel felaketinden etkilenen müşterilerinin kredi borçlarını 3 aya kadar erteleme kararı aldı.
Vatan

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sel mağduruna Finansbank desteği

Finansbank, sel felaketinden zarar gören müşterilerinin bireysel kredi (konut, oto, tüketici) taksitlerini 3 aya kadar ertelediğini duyurdu. Selden zarar gören müşterilerinin kredi kartı alışveriş faizlerini 3 ay boyunca yüzde 2.29'a indiren banka, kredi ödemelerini erteletmek için 16 Ekime kadar talepte bulunulmasını istedi.
Türkiye


Geri Dön