20 / 04 / 2024

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı son durum!

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı son durum!

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL’ye malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını söyledi.



AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL’ye malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin ilk etapta iki kat üzerine projelendirildiğini ve ihalesinin yapıldığını belirterek, daha sonra ikmal ve kat ilavesi için ikinci ihalenin gerçekleştirildiğini ve hastanenin kapasitesinin artırıldığını söyledi. Tunç, kısa süre içerisinde de ikmal ve kat ilavesi yapımının tamamlanarak, önümüzdeki günlerde hastanenin hizmete açılacağını söyledi. 6,5 milyon liraya malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını belirten Milletvekili Tunç, diğer sağlık yatırımları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.


400 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ

Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesi projeleri ve projelere ait dokümanların hazırlanması danışmanlık hizmet alım işi ihalesinin 21 Ağustos 2015 tarihinde Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığınca gerçekleştirildiğini de belirten Milletvekili Tunç, proje ve fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının ardından yüksek planlama kurulunca onaylandıktan sonra yapım ihalesine geçileceğini açıkladı. Milletvekili Tunç, Bartın’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük yatırımlara imza atmaya devam ettiklerini belirterek, Başbakan Davutoğlu ve Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na Bartın halkı adına teşekkürlerini sunduğunu söyledi.



Hürriyet 


Geri Dön