26 / 04 / 2024

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.




Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı.

İçinde yürüyüş parkuru, açık-kapalı oturma alanları, barbeküler, spor alanları, kafeterya, otopark, basketbol sahası ve tuvaletlerin yer aldığı Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı. Başkan Akın, "İçinde güzel cevizliğin bulunduğu bir piknik alanı burası. Burada park ve bahçelerden ulaştırmaya, fen işlerinden temizlik işlerine belediyemizin her bir birimi ve çalışanı çalışmalarda bulundu. Emeklerini buraya serf ettiler. Buraya gerçekten çok büyük yatırım yaptık. Tam 1 milyon lirayı geçen bir yatırım bu. İnşallah halkımız buradan faydalanacak. Bartın modern bir piknik alanına sahip değildi. Biz de burayı modern bir piknik alanı olarak yapmak istedik" dedi. 

Başkan Akın’ın yaptığı konuşmadan sonra ise İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından dualar edilerek kurban kesimi gerçekleştirildi. Ardından kurdele kesilerek piknik alanının açılışı yapıldı.



Hürriyet


Geri Dön