23 / 04 / 2024

Bartın Kozcağız'da asfalt çalışmalarına başlandı!

Bartın Kozcağız'da asfalt çalışmalarına başlandı!

Kozcağız Belediyesi, alt yapısı tamamlanan, cadde ve sokaklarda, gerçekleştirdiği asfaltlama, kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



Çalışmalar kapsamında Kozcağız’da Lozan Caddesi’nden sonra, Yayla Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başlandı.

Kozcağız’da ana cadde ve çevre düzenlemeleri kapsamında yürütülen proje ile Kozcağız’ı adeta yeniden inşa eden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, “Merkez caddesinde sıcak asfalt, süs havuzları ve meydan saatlerini de led aydınlatmaları ile daha modern ve yaşanabilir bir belde haline getirdik. Proje kapsamına girmeyen cadde ve sokaklara, karayolları ve belediye işbirliği ile asfaltlama çalışmalarına başlandı. Lozan Caddesi’nden sonra Yayla Caddesi’nde asfalt çalışmaları devam ediyor” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Karaman, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Çalışmaların tüm hızı ile devam ettiğini belirten Başkan Karaman, “Beldemizin birçok noktasında şuan çalışıyoruz. Lozan caddesinden sonra bugünde Yayla caddesini asfaltlıyoruz, bize her zaman destek veren ve asfaltlama konusunda da yardımcı olan Başta Milletvekiliz Yılmaz Tunç olmak üzere, Bartın Valimiz Seyfettin Azizoğluna ve karayolları şube şefi ve ekiplerine ayrıca teşekkür ediyorum. Asfalt çalışmamız bu yıl bu bölgeyle sonlanacak, mevsim kışa doğru gidiyor. Bunun yanında tabi; kilit parke çalışmalarımız da devam ediyor, ana caddelerde asfaltlama yaparken ara sokaklarda yani aracın az girdiği ve araç yoğunluğunun az olduğu caddelerde kilit parke yapıyoruz. Kozcağız halkı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır” dedi.


Hürriyet


Geri Dön