27 / 04 / 2024

Bartın'da şehiriçi servislerin kaldırılması kararına dava!

Bartın'da şehiriçi servislerin kaldırılması kararına dava!

Geçtiğimiz yıl Bartın Terminalinden şehiriçi servislerinin kaldırılmasıyla ilgili Avukat Rıdvan Yıldız'ın Bartın Belediye Başkanı ve meclis üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Bartın Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.




Geçtiğimiz 15 Temmuz'da Bartın Terminalinden şehiriçi servislerinin kaldırılmasıyla ilgili Avukat Rıdvan Yıldız'ın Bartın Belediye Başkanı ve meclis üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Bartın Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.


Bartın Cumhuriyet Savcılığı 2014/5196 soruşturma numarası ile soruşturmaya başlatıldı.


'MAĞDURLAR MÜDAHİL OLSUN'

Geçtiğimiz günlerde şikayetçi sıfatıyla ifade veren Tüketici Sorunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Rıdvan Yıldız "Bu Bartın halkının davasıdır, bu konuda elinde bilgi belge bulunanların savcılığa gidip 2014/5196 Soruşturma Numaralı dosyaya müdahil olması Bartın halkını mağdur edenlerin cezasını çekmesi için önemlidir" dedi.


Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Bartın Belediyesi’nin servis aracı koyabilmek için şehirlerarası otobüs firmaları ile örtülü anlaşma yaptığını iddia etmişti.


Hürriyet


Geri Dön