18 / 04 / 2024

Başakşehir Belediyesi Şahintepe Spor Parkı'nın temelini attı!

Başakşehir Belediyesi Şahintepe Spor Parkı'nın temelini attı!

Başakşehir Belediyesi’nin’ Her mahalleye bir spor parkı’ Projesi kapsamında hayata geçirdiği tesislerin 3’üncüsü olan Şahintepe Spor Parkı için, ilk harç döküldü. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ,"Başakşehir’i Spor Kenti yapacağız" dedi.




Başakşehir Belediyesi’nin gençleri ve çocukları spora yönlendirmek adına başlattığı "Her mahalleye Bir Spor Parkı" Projesi kapsamında tesislerin 3’üncüsü olan Şahintepe Spor Parkının temeli atıldı. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilecek olan Şahintepe Spor Parkı’nın temel atma törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Baykan ve çok sayıda vatandaş ile çocuk katıldı.

Temel atma töreninde çocuklar unutulmadı. Kendileri için özel hazırlanan oyun stantlarında gönüllerince eğlenen minikler zamanlarını geçirebilecekleri bir tesisinde hizmete açılacak olmasının sevincini yaşadı.


“HEDEF, HER MAHALLEYE BİR SPOR PARKI”

Her mahalleye bir spor parkı hedefleyerek bir proje başlattıklarını belirten Başkan Mevlüt Uysal, “İnşallah tamamlanıp hizmete açılacak bu mekanlarda çocuklar gönüllerince spor yapıp vakit geçirebilecekler. Aileler çocuklar nerede korkusu yaşamayacak. Bu merkezler içerisinde her türlü sporun yapılacağı merkezler olarak hizmet verecek. Burayı sadece yavrularımız değil büyükler de kullanabilecek. Buraya geldiklerinde ailecek zaman geçirebilecek ve eğlenebilecekler inşallah” diye konuştu.


BAŞKAN UYSAL’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE DESTEK SÖZÜ

Spor Parklarında başarı gösteren minik öğrencilere destek sözü de veren Başkan Uysal, “Başakşehir Spor 4 büyüklerin arasında gidiyor. Büyük takımlarla altyapıdan bir futbolcu yetiştirebilirsek yarışabiliriz. Çocuklarımızın buraları verimli kullanmasını bekliyorum. İleride onlara da mutlaka katkısı olacaktır diye düşünüyorum. Başakşehir’i Spor Kenti yapacağız” şeklinde konuştu.


AK PARTİLİ ADAY MEHMET BAYKAN’DAN BAŞAKŞEHİR PROJELERİNE ÖVGÜ

Başakşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgü ile bahseden AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, “Başakşehir’in spor üzerine çalışmalarını çok faydalarını buluyorum. AK Parti belediyelerinin her alana olduğu gibi sporda da şampiyonluğa koştuğu gibi bir gerçek var. Belediyelerimiz de uyum sağlıyorlar. Siyaset yapanlara yakışanda budur” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön