20 / 04 / 2024

Başbakan'ın katıldığı törende inanılmaz kazalar!

Başbakan'ın katıldığı törende inanılmaz kazalar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Ümraniye Tepeüstündeki AlbarakaTürk Bankasının yönetim binası açılışından hemen sonra art arda iki görünmez kaza meydana geldi. Başbakan Erdoğanın yönetim binasında olduğu sırada meydana gelen kazalar görenleri hayrete düş



Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Ümraniye Tepeüstündeki AlbarakaTürk Bankasının yönetim binası açılışından hemen sonra art arda iki görünmez kaza meydana geldi. Başbakan Erdoğanın yönetim binasında olduğu sırada meydana gelen kazalar görenleri hayrete düşürdü.

İŞTE MEYDANA GELEN GÖRÜNMEZ KAZALAR

Bankanın yönetim binasının yanında bulunan bir restorantın inşaatında meydana gelen kazada inşaat içindeki geniş alana park eden ve TMSFye ait olduğu öğrenilen Audi A6 marka araç, 1.5-2 metrelik süs havuzu için hazırlanan ancak içinde su olmayan çukura düştü. TMSF yönetcilerinden Abdullah Demiröze ait olduğu sanılan 34 ZN 9833 plakalı aracın ön bölümü neredeyse tamamen çukura gömüldü. Üstelik bu sırada şoför manevra yapıyordu ve aracı çukura düşünce bir şok yaşadı. Şoku atlatamadan cep telefonuyla taşıdığı yöneticiyi arayan şoför başına gelenleri izah etmeye çalıştı ardından otomobilin sadece arka kapıları açılabildiği için bu kapılardan birini kullanarak aracı terkedebildi.

BİR KAZA DAHA

Birinci kazanın şoku atlatılamadan yaklaşık 10 dakika sonra ikinci bir kaza daha yaşandı. Audi marka bir başka makam aracı, yine aynı inşaat alanında bu kez kapağı olmayan ve kanalizasyon için hazırlanmış bir başka çukura düştü. Ancak bu kazada sürücü diğer arkadaşından daha şanslıydı. Çukurun ağzı daha küçük olduğu için otomobilin bir tekerleği buraya girdi. Sürücü gaza yüklenip aracını zor durumdan kurtardı ve yoluna devam etti.

 


Hürriyet

 


Geri Dön