19 / 04 / 2024

Başçiftlik Meydan Projesi hayata geçiyor!

Başçiftlik Meydan Projesi hayata geçiyor!

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı. İlçeye farklı bir görünüm kazandıracak projenin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.



Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteği ile yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı.


İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu geçen haftalarda makamında ziyarette bulunan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel’in ilçe meydanı için destek talebini geri çevirmemişti. Başkan Kadıoğlu’nun talimatları üzerine Tokat’ın Başçiftlik ilçesine gelen Harita Mühendisleri Emre Akpınar, Emre Gül, İnşaat Mühendisi Şükrü Dönmez’e Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel bölgeyi gezdirdi.


Başçiftlik Dernek Başkanı İbrahim Beyazıt, Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Koordinatörü Saffet Gümüş’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Tuncel, Başçiftlik halkı olarak önümüzdeki yıl başlamasını bekledikleri meydan projesine desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti. Meydan projesi ile ilçenin farklı bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Tuncel, bu yıl kayak festivalinin ikincisini ocak ayının 30’unda yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön