19 / 04 / 2024

BASF, Turkeybuild İstanbul'da ürünlerini tanıttı!

BASF, Turkeybuild İstanbul'da ürünlerini tanıttı!

İnşaat sektörünün önde gelen hammadde, formülasyon ve sistem sağlayıcısı BASF, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katıldı.



BASF fuarda, enerji verimliliğini artırmaya yönelik, bina ömrünü uzatan, modern ve sürdürülebilir yapılara katkıda bulunan çözümlerin yer aldığı ürün portföyünü sergiledi.


Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Tüyap Fuar Merkezi’nde 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a Yapı Kimyasalları markası Master Builders Solutions ile katıldı.


BASF, yaşanan zorlukların aşılabilmesi ve global yapı mega trendlerinin sağlamış olduğu fırsatların arttırılması amacıyla yatırımcılara, planlamacılara, yapı şirketlerine ve maliklere yardımcı olan çözümler yaratıyor. Bu kapsamda katıldığı fuarda BASF, yapı sektörüne; sürdürülebilir yapılar için sağlam teknik bilgi ve sistem portföylerini sundu. BASF’nin fuarda sergilediği ürünler arasında, binaları daha dayanıklı hale getiren ve bunun sonucunda bakım ve tamir gereksinimlerini azaltan materyaller yer aldı.


BASF Yapı Kimyasalları birimi, global markası Master Builders Solutions sayesinde binaların inşası, bakımı, tamiri ve renovasyonu için de kimyasal çözümlerine ilişkin ne gibi önlemler alınabileceği ve çözümler sunulabileceğini fuar katılımcılarına anlattı.


BASF Yapı Kimyasalları Ülke Müdürü Emrah Ertin, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede; BASF’nin yapı sektörü için oldukça önemli olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a katılmaktan duydukları memnuniyeti şöyle dile getirdi: “BASF Yapı Kimyasalları Bölümü olarak, Master Builders Solutions global markamız altındaki, teknolojik ve inovatif ürün ve sistemleri müşterilerimize ve inşaat sektörüne sunabileceğimiz bir platformu sağladığı için Yapı Fuarı- TurkeyBuild’i önemsiyoruz. Zira bölgenin en büyük fuarı olması sebebiyle de büyük önem arz ediyor. Sadece Türkiye’den değil, sorumlu olduğumuz BDT ülkelerinden de bazı kilit müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı da fuara davet ettik. Gelecek yıllarda da bu tip önemli fuarlara ve etkinliklere katılarak, inovatif ürünlerimizi iş ortaklarımızın ilgi ve beğenisine sunmaya devam edeceğiz.”


Bu yıl 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini hala sürdürüyor. 



Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 100.000 m2 alanında, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki yaklaşık 1.300 katılımcı ile 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşıyor.


Geri Dön