18 / 04 / 2024

Başiskele'ye Pekdemir imzası!

Başiskele'ye Pekdemir imzası!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

69 yıllık geçmişiyle Kocaeli’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesiyle kentin en büyük markalı konut projesine imza atmaya hazırlanıyor...




Kocaeli’nde kalitesiyle adından söz ettiren Pekdemir İnşaat, 70’inci yılını dev bir konut projesiyle taçlandırmaya hazırlanıyor. 1944 yılında kurulan Pekdemir İnşaat, bugüne kadar kentte ve bölgede, konut, resmi ve ticari binalar, gölet, dere ıslahı, köprü, restorasyon, iskele gibi farklı projelerle bölgeye hizmet veriyor. Kuruluşundan itibaren oluşturduğu şirket anlayışını korumayı başaran bir şirket olarak üç kuşaktır faaliyetlerini sürdürüyor.


Evimiz Kocaeli projesi, Kocaeli’nin hızla gelişmekte olan, yatırım için en çok tercih edilen bölgelerinden Başiskele’de toplam 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 936 konutluk bir çalışmadan oluşuyor. Projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı ve fitness salonu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları, sosyal tesis, gölet, yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası da bulunuyor. Konutlar, Pekdemir İnşaat’ın kalite güvence sistemiyle inşa ediliyor.


Projenin ayrıntılarını anlatan  Pekdemir İnşaat  Genel Müdürü Mert Pekdemir, oturmak isteyenler kadar yüksek yatırım potansiyeliyle de dikkat çeken projenin, bölge illerinin yanı sıra İstanbul,  Ankara  ve Bursa’dan da çok sayıda kişinin ilgisini çektiğini söyledi. Pekdemir, Kocaeli’ne değer katacak bir projeyi hayata geçirmekten dolayı son derece mutlu olduklarını vurgulayarak, “Başiskele’de yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Evimiz Kocaeli, gerçek bir aile sitesi olacak. Sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunuyor” dedi.


Konutlar 2015’te teslim edilecek


“Kaliteden ödün verilmeyen projemizde dönemsel kampanyalarla satın almayı daha da kolaylaştırıyoruz” ifadelerini kullanan Pekdemir, “Kurban Bayramı’na kadar devam edecek Sonbahar Kampanyamız ile yüksek kalite standartlarını ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla halka taşıyacağız. Güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak. İnşaat çalışmalarımızı haziran ayında başlattık. İki yıllık süreç sonunda konutların teslimine 1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlayacağız” diye konuştu.

 

Adres    : Mahmutpaşa Mah. Karamürsel Cad. No: 337 Başiskele, Kocaeli

Telefon  : 0262 323 70 00

Web      : evimizkocaeli.com



Kobiden


projeye sor



Geri Dön