25 / 04 / 2024

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 14 ilçede dönüşüm çalışmalarının olduğunu, pandemiye rağmen inşaat çalışmalarının hız kesmediğini dile getirdi. 



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, açıklamasında Ankara'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Koronavirüs salgınına rağmen yatırımların devam ettiğini belirten Kurum, şu açıklamalarda bulundu:

Pandemi sürecine rağmen yatırımlarımız devam ediyor. Ekiplerimizle birlikte, belediye, milletvekillerimizle gece gündüz çalışıyoruz.  Ankara  Cinderesi kentsel dönüşüm çalışmasını izledik. 450 hak sahibinin olduğu yerde örnek çalışma yürütüyoruz.  TOKİ  ve Altındağ Belediyesi'yle bu proje yürütülüyor.

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara'da birçok proje devam ediyor. Altındağ, Keçiören, Mamak, Kızılcahamam gibi 14 ilçemizde kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor.

Çankaya'daki binanın çökmesi sebebiyle 11 binayı boşaltmıştık. 150 bağımsız bölümden olan projeyi TOKİ hazırladı. Bayramdan sonra inşa çalışmaları başlayacak. 1 yıl içinde konutları vereceğiz."

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken kaç konut var?


Geri Dön