19 / 04 / 2024

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden sizler de 0.99 faiz oranları ile beraber ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için bazı şartlara uygun müşteri olma şartı aranıyor.



Son dönemlerde kamu bankası olan Vakıfbank’ı yüzde 0.99 faiz oranları ile birlikte kredi imkanından faydalanmalarına olanak sağlanacak yeni kampanyalar hazırladı. Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden sizler de 0.99 faiz oranları ile beraber ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için bazı şartlara uygun müşteri olma şartı aranıyor.

Vakıfbank, düzenlemiş olduğu kampanyada sadece 5000 TL’ye kadar verecek. 0.99 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kampanyasını daha evvel bankadan kredi kullanan ve emekli maaşı alan vatandaşlara verilmekte.

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Kamu bankası olan Vakıfbank aracılığı ile daha önce ihtiyaç kredisi kullanarak kredi imkanından faydalanan ve düzenli olarak ödemeler yapan vatandaşlara verilecek olan bu kampanyada 0.99 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmanız mümkün olacak. Nakit ihtiyaçlarınızın olması halinde, Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilecek ve hızlı bir şekilde bankadan ihtiyaç kredinizi hesabınızda bulabileceksiniz.

Vakıfbank ek olarak kredi kullanacak olan vatandaşlar için güncel kredi kampanyaları da hazırlamaya devam etmektedir. Kredi ihtiyacı olan emekliler, çalışanlar ve devlet memuru olan vatandaşlar için bireysel olarak ihtiyaç kredileri hazırlayan VakıfBank, yaptığı bu kampanyalar ile beraber 0.99 faiz oranları haricinde de kredi kampanyaları yaparak, yüksek limitli krediler kullandırmakta.

Mobil bankacılıktan, bankanın internet sitesinden ve şubelerden yapılacak olan başvurularda kredi onayı almaya hak kazanan vatandaşlar 5 dakika içerisinde kredilerini kullanabilecek ve onaylanan tutarı aynı gün içerisinde hesaplarında bulabilecek. 36 ay vadeli kullandırılan kredilerde ilk taksit ödemesine de 90 gün erteleme yapma imkanı sunulacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön