29 / 03 / 2024

Bauhaus binlerce ürün çeşidiyle size bir tık kadar yakın!

Bauhaus binlerce ürün çeşidiyle size bir tık kadar yakın!

Konusunda Avrupa’nın en büyüğü olan Bauhaus yenilenen www.bauhaus.com.tr online mağazasıyla Türkiye genelinde hizmet veriyor.




Türkiye’de “kendin – yap” kavramını yerleştiren ve ülkemizdeki ilk şubesini 1996 yılında hizmete açan Bauhaus uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş satış alanlarındaki hizmetlerine devam ederken Türkiye genelinde hizmet veren online alışveriş sitesini yeniledi.


Sektöründe Avrupa’nın öncü kuruluşu olan Bauhaus’un sağladığı alışveriş kolaylığı ve sunduğu imkanlar tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Avrupa’nın 19 ülkesindeki Bauhaus’lardan ürün ve bilgi paylaşımı sayesinde sektördeki tüm yenilikler aynı anda Türkiye’de de hizmete sunuluyor. Keyifli alışveriş imkanı; Kurumsal Müşteri Servisi (toplu alımlarda fiyat avantajı);en uygun fiyat garantisi; rakipsiz 120 bin ürün çeşidi arasından seçim yapma imkanı; en iyi ürünler, en uygun fiyatlar; Bauhaus markalı binlerce kaliteli ürün; elektrikli ve motorlu el aletlerinde 5 yıl ürün garantisi; yeşil yapraklı çiçeksiz bitkilerde 12 ay ürün garantisi; maliyet fiyatına adrese teslimat Bauhaus’un tüketiciye sunduğu önemli ayrıcalıklar arasında yer almaktadır.


Bauhaus internet sitesindeki “Video Atölyelerinde” yer alan uygulama bilgileriyle çabuk, kolay ve güvenli bir şekilde hedefe ulaşma imkanı sağlayan Bauhaus Online Video Atölyesi tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor.Türkiye genelinde online alışveriş imkanına www.bauhaus.com.tr adresinden rahatlıkla ulaşılıyor.



Geri Dön