26 / 04 / 2024

BAUHAUS, Bursa Nilüfer'de şube açacak!

BAUHAUS, Bursa Nilüfer'de şube açacak!

Avrupa'nın en büyük yapı marketlerinden BAUHAUS'un Bursa Nilüfer Şubesinin, bir ay içinde hizmete gireceği bildirildi



BAUHAUS'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Nilüfer Şubesi 16 bin metre kare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidiyle kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

Türkiye'deki ilk yatırımını, 1996 yılında yapan BAUHAUS, Türkiye, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Hırvatistan, Macaristan, Estonya, İzlanda, Norveç, İspanya, İsveç, İsviçre ve Slovenya'nın da aralarında bulunduğu 15 ülkede, yaklaşık 15 bin çalışanıyla hizmet veriyor.

Sektöründe Avrupa'nın öncü kuruluşu olan BAUHAUS, geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, eğitimli ve uzman satış kadrosu, fiyat avantajları, zengin ürün çeşitliliği ve uyguladığı birçok ilk ile atölye, ev ve bahçe işlerini hobi haline getiriyor.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bauhaus'dan Bursa'ya yatırım
Avrupa'nın en büyük yapı marketlerinden biri olarak nitelendirilen Bauhaus'un Bursa Nilüfer Şubesinin, bir ay içinde hizmete gireceği bildirildi. Bauhaus'dan yapılan açıklamaya göre, Nilüfer Şubesi 16 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidiyle kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

Türkiye'deki ilk yatırımını, 1996 yılında yapan Bauhaus Türkiye, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Hırvatistan, Macaristan, Estonya, İzlanda, Norveç, İspanya, İsveç, İsviçre ve Slovenya'nın da aralarında bulunduğu 15 ülkede, yaklaşık 15 bin çalışanıyla hizmet veriyor.
Milliyet


Geri Dön