26 / 04 / 2024

Bauma 2010 fuarı, 19 Nisan'da başlayacak

Bauma 2010 fuarı, 19 Nisan'da başlayacak

İş makinaları sektöründe faaliyet gösteren Caterpillar, dünyanın en büyük inşaat fuarı Bauma 2010'da 60'a yakın ürününü sergileyecek



Caterpillar açıklamasına göre, 19-25 Nisan 2010 tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek fuarda, yenilikçi ürünlerini fuardaki 10 bin metre kareyi aşkın dev standında tanıtacak.

Standda ayrıca Caterpillar EcoDrive konsepti, birçok Cat ürünü için simülatörler ve taşocağı şantiye değerlendirmesi için danışmanlık da sunulacak.

Cat standının açık alanında Caterpillar küresel kiralama ağı hakkında bilginin sunulduğu büyük bir Cat Kiralama Mağazasına da yer verilecek.

Bauma'nın ardından, 9-13 Haziran tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek Uluslararası İnşaat Teknolojileri, İş Makinaları ve Yapı Elemanları Fuarı iş makinası kullanıcılarının buluşma noktası olacak.

Borusan Makina, Caterpillar ve Metso markalı geniş ürün yelpazesi, yeni teknoloji ve müşterilerinin işine değer katmak amacıya geliştirilmiş çözüm ve hizmetleri ile Hall 6-7'de yerini alacak.
AA


Geri Dön