20 / 04 / 2024

Bayrak İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

Bayrak İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

İnşaat ve otomotiv sektöründe yatırımları ile iş dünyasında önemli bir yer edinen Bayrak İnşaat Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Bayrak İnşaat kentsel dönüşüm ve bina yenileme projelerine Nişantaşı' nı da ekledi.



25 yıldır inşaat sektöründe proje ürettiklerini belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Güven Bayrak bu zamana kadar Bahçelievler bölgesi, Beyoğlu Bölgesi, Tophane, Galata kulesi, Cihangir gibi birçok semtte nitelikli ve kaliteli konutlar inşaa ederek sektörümüzde ismi güvenle anılan bir kurum haline geldik dedi. 

Beyoğlu bölgesinde, Galata, Tophane BAYRAK YATIRIM İNŞAAT OTOMOTİV SAN. TİC. A.Ş. ve Cihangir'de kentsel dönüşüm kapsamında hatırı sayılır projeler gerçekleştiren Bayrak İnşaat, semtin değişen ve modernleşen yüzünde büyük katkı sahibi oldu. Bölgenin birçok noktasında imza attığı projeler ile bölgede sektörüne yön veren Bayrak İnşaat bu başarısını aynı zamanda Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa'da da devam ettirdi. 


Proje ürettiğimiz her bölgede mutlu ve memnun müşteri oluşturabilmenin gururunu yaşıyoruz diyen Yönetim Kurulu Başkanı Güven Bayrak, Bayrak İnşaat'ın başarısını her şeyden önce doğru lokasyonda doğru projeyi hazırlamak ve ne pahasına olursa olsun yüzde yüz kaliteli bir şekilde zamanında önce teslim etmesine bağlıyorum dedi. 


Bayrak Konakları projemiz ile adım attığımız Nişantaşı'nda yeni projelere ile faaliyetlerimizi sürdüreceğiz diyen ve projeye gelen yoğun ilginin mutluluk verici olduğunu ifade eden Güven Bayrak ile şirketi ve projelerini konuştuk. 


Bayrak inşaat hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Bayrak İnşaat olarak 1988 yılından buyana inşaat sektöründe proje üretiyoruz. Bayrak ailesi olarak ana iş kolu inşaat olan, kuşaktan kuşağa inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren bir aileyiz. 

Bu zamana hayata geçirdiğimiz projeler ile binlerce aileyi ev sahibi yaptık. 


 Projelerinizin ortak özellikleri nelerdir? 

Biz projelerimize sadece iş gözü ile bakmıyoruz. Yaptığımız işin manevi boyutu ticari boyutundan çok daha önemli. İnsanların güven içinde, kaliteli, yaşarken sorunla karışılacakları değil, her yaşadıkları günü mutlu bir şekilde geçirecekleri yaşam alanları oluşturuyoruz. Onların can ve mal güvenliğini düşünerek deprem gibi doğal afetlerden korkmadan yaşamlarını sürdürecekleri yapılara imza atıyoruz. Proje geliştirme aşamasından uygulama aşamasına kadar büyük hassasiyet gösteriyoruz. Projelerimizi en kaliteli malzemelerden sıfır hata ile üretiyoruz. Projelerimiz bulunduğu her lokasyonda gerek malzeme kalitesi gerekse kaliteli işçiliği ile kendisini gösteriyor. Bu özelliklerinin yanında biz projelerimizi merkez lokasyonlarda hayata geçiriyoruz. Tüm ulaşım noktalarının yanında yaşamın tam içerisinde yer alan projelere imza atıyoruz. Kalitesi ile lokasyonu ile değeri her geçen gün artan, arttıkça hem yatırımcısına hem de içinde yaşayanlara kazandıran projeler hayata geçiriyoruz. Bayrak Konakları projemiz Nişantaşı'nda çoğu projede olmayan ultra lüks özelliklere sahip. Bayrak Konakları'ndan sonra Nişantaşı'nda proje yapmaya devam edeceğiz. Yeni projelerimiz ile buranın önemli markası olacağız.


Devam eden projeleriniz hangileri? 

Şuan Tophane'de devam eden Bayrak Palas isminde 3 projemiz var. Tophane yatırım değeri çok yüksek bir bölge. Biliyorsunuz Galataport projesi bölgeye çok büyük bir değer katacak. Ciddi bir prim potansiyeli var. Bizim Bayrak Palas projemizde Galataport projesinin içerisinde yer alıyor. 

Bayrak Palas projemizden konut alanlar bu yüzden çok karlı bir yatırıma imza atmış oluyorlar. Bunun yanında Gaziosmanpaşa'da Bayrak Plaza isminde bir projemiz var. Tamamı ile bitirdiğimiz satışı devam eden Bayrak Plaza 2200 m2 alana sahip. Mimarisi ve iyi planlanan iş yerleri ile prestijli ve konforlu bir iş ortamını burada iş dünyasının kullanımına sunuyoruz. 



Bayrak Konakları nasıl bir proje? 


Bayrak Konakları projesi Nişantaşı'nda Valikonağı Caddesi üzerinde bulunuyor. İstanbul'un en işlek ve en özel lokasyonlarından bir tanesi. Bin m2 alan üzerine 2 blok olarak inşa ettiğimiz Bayrak Konakları projemizde toplam 28 konut yer alacak. Satışa çıkardığımız ve 1 +1, 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Bayrak Konakları'nda 5+1 dubleks daire seçeneklerimizde bulunuyor. Bu yılın ekim ayı sonunda teslim edeceğimiz projemizde her daireye bir otopark ayırdık. Bunun yanında insanlara sosyal yaşam alanları da planladık. Bayrak Konakları'nda yeşil alanlar, oyun parkı, spor salonu, hamam, B sauna 7/24 güvenlik hizmeti yer l alıyor.


Milliyet


Geri Dön