25 / 04 / 2024

Bayraklı'da 30 hasarlı bina yıkılacak!

Bayraklı'da 30 hasarlı bina yıkılacak!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede yıkılması gereken 30 binanın olduğunu dile getirdi. 



İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında devam eden çalışmaları anlattı. Milliyet'te yer alan habere göre; hasarlı binaların yıkımı için açıklama yapan Sandal şunları söyledi: 

Bayraklı da 30 hasarlı bina yıkılacak!

 “Ağır hasarlı 30’a yakın binamız kaldı yıkılması gereken. Yıkım aşamasında aşağı kum dağları iniyor. Demir ve kum kalitesinin çok kötü olduğu da görülüyor. Tüm yurttaşlarımızdan biraz daha sabır bekliyoruz. Bu enkazlar bir an önce kaldırılmalı. Bizim için önemli olan binanın hasar durumu değil, riskli olup olmadığı” dedi. Sandal, “Bir yol haritası oluşturmak istiyoruz. Her yurttaşımız istediği firmayla bu süreci yürütebilir. Biz sadece vatandaşlarımızı mağduriyet yaşanmaması için dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Şirketimiz bünyesinde A sınıfı müteahhitlik karnesine sahip firma listesi hazırlayıp istenen her türlü desteği, tüm müşavirlik hizmetlerini ücretsiz vereceğiz” şeklinde konuştu.


Geri Dön