20 / 04 / 2024

Bayraklı’ya 2 yeni kamu binası!

Bayraklı’ya 2 yeni kamu binası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Bayraklı’ya Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılmak üzere iki yeni hizmet binası yapılacağını bildirdi. 



İzmir Bayraklı’ya Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılmak üzere iki yeni hizmet binası inşa edilecek. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ’ın yakından takip ettiği projede ihalenin gerçekleştirilmesinin ardından yer teslimi yapılarak çalışmalar hızlandı. 

Kamuya ait 10 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilmesi planlanan binaların ihalesi gerçekleştirildi. Bayraklı’nın yeni bir Kaymakamlık binasına kavuşması ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasının da yenilenmesi için çaba harcayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ konuya ilişkin açıklama yaptı.

Dağ, “Her zaman olduğu gibi minimum maliyet maksimum fayda düşüncesiyle hareket ederek, Bayraklımıza ve İzmirimize hizmet etmek için gerekeni yapmaya çalıştık. İhalesi gerçekleştirilen ve yapımına başlanacak olan projenin herhangi bir şekilde kamuya maliyeti olmayacak. Binaların yapılacağı arazinin yüzde 54’ü kamuya ait olarak kalacak” dedi. 


Geri Dön