19 / 03 / 2024

Bayrampaşalı öğrencilere Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi!

Bayrampaşalı öğrencilere Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi!

Bayrampaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAYR-AK) Bayrampaşa’daki okullarda öğrencileri eğitimler yoluyla afetlerle ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Öğrencilere afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler tüm detaylarıyla anlatılıyor.




BAYR-AK, Bayrampaşa’daki okullarda öğrencileri eğitimler yoluyla afetlerle ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Öğrencilere temel yangın eğitiminin yanı sıra doğal ve doğal olmayan afetlere hazırlık, afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler tüm detaylarıyla anlatılıyor. Teorik eğitimler zaman zaman uygulamalı eğitimlerle de destekleniyor.


Bayrampaşa Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, Fetihtepe Ortaokulu, Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu, Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi, Mustafa Itri Ortaokulu, Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu, Sabit Büyükbayrak Çok Programlı Anadolu Lisesi, Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Suat Terimer Anadolu Lisesi, Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BAYR-AK’ın şuana kadar eğitim verdiği okullar arasında yer alıyor.


Aynı eğitimler Bayrampaşa’daki diğer okullarda da verilecek.




Bayrampaşa Belediyesi


Geri Dön